A Dzurják-csapat visszavágott a zöldasztalos vereségért.

Bajnoki címvédő öregfiúk labdarúgó-csapatunk az Issimo SE együttesét fogadta a Népligetben. Az ősszel a két együttes egymás elleni mérkőzése elmaradt, a meccset pedig végül nem játszották le, hanem szövetségi döntés szerint 3-0-val jóváírták a három pontot az Issimo javára, így volt miért elégtételt venniük a mieinknek.

Fiatal, gyors és jó erőkből álló ellenféllel került szembe a Ferencváros, ám a technikai tudás mindenképpen mellettünk szólt. A 23. percben szereztük meg a vezetést, amikor Fehér Ádám remekül tört előre a bal oldalon, pontosan centerezett, Palásthy Norbert pedig remekül vette át a labdát, majd a bal alsó sarokba gurított. (1-0) A 32. percben ismét Fehér Ádám lódult meg Józsi György remek labdájával, az akciót pedig ezúttal saját maga fejezte be, a kapus lába között gurított elegánsan a hálóba. (2-0)

A szünet után néhány perccel egy formás támadás végén Palásthy-Lisztes volt a labda útja, utóbbi lövését a kapus hárította, ám érkezett Józsi György, és a hálóba vágta a kipattanót. (3-0) Az 56. percben Demeter Gábor révén szépített az ellenfél (3-1), ám csapatunk győzelme nem forgott veszélyben. Magabiztos sikerünkkel továbbra is vezetjük a tabellát.

Dzurják József

Volt miért visszavágnunk, az ősszel ugyanis nem túl szimpatikus módon, a fehér asztalnál elvettek tőlünk három pontot. Úgy láttam, ellenfelünk úgy érkezett ide ma is, hogy a pályán is sikerülni fog nekik. De hiába készültek profin, tolódtak, sokat futott a fiatal csapatuk, komoly minőséggel kellett szembesülniük, és szép gólokat szerezve megmutattuk, hogy akkor jó, ha a pályán dőlnek el a dolgok…

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 13. forduló
Ferencváros 3-1 (2-0) Issimo SE
Gólok: Fehér, Józsi, Palásthy

Szabó – Keller, Szűcs (Ujfalusi, 46.), Szekeres (Ódor, 64.), Lisztes, Józsi (Lengyel, 70.), Fehér, Palásthy (Jordáki, 48.), Ebedli, Balog, Lazic

Fradi.hu