Az adóbevalláshoz csatolhatod a nyilatkozatot, a határidő: május 20.

A személyi jövedelemadó 1% felajánlása nem kerül semmibe, ugyanakkor nagyon sokat segíthetsz vele. Az adó 1% felajánlására minden olyan magánszemély jogosult, akinek adófizetési kötelezettsége van, és jövedelemadóját határidőre maradéktalanul befizette a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, vagy részletfizetési, vagy fizetési halasztási engedélye van a NAV-tól.

Az Albert-alapítványt két magánszemély alapította 2010-ben, első elnöke a 2011 októberében elhunyt névadó, a legendás Császár, Albert Flórián volt. Az alapítvány nem sokkal az egyetlen magyar aranylabdás halála után vette fel ma is használt nevét.

Az alapítvány támogatja a Ferencvárosi Torna Club legsikeresebb és legtehetségesebb utánpótláskorú versenyzőit. Az alapítvány az elmúlt években több száz olyan utánpótláskorú sportolót karolt fel, akik eredményeikkel, hozzáállásukkal és szorgalmukkal méltóképpen képviselik a Ferencvárosi Torna Clubot. Közöttük vannak, akik kiemelt támogatásban részesültek. Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány a kiemelt, szakosztályi versenyzők támogatása mellett több tehetséges labdarúgót is támogatott már.

Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány alapítása óta jó néhány olyan projekt is elindult, amelyből azóta hagyomány lett. Ilyen például a Fradi Családi nap, melyet minden évben megrendeznek, illetve az Albert Flórián emléktorna-sorozat. Emellett elindult egy iskolai akciót is, melynek keretében a diákokat a rendszeres sportolással, ennek előnyeivel, élményeivel ismertették meg, ebből nőtte ki magát a Fradi Suli Program is. Az FTC klubalapítványa ezen kívül minden évben díjakkal ismeri el legjobb sportolóinak teljesítményét.

A legfontosabb információk
Neve: Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány
Székhelye: 1091, Budapest, Üllői út 129.
Adószáma: 18296147-1-43

Minden további információt ide kattintva találtok meg.

Amennyiben te is úgy gondolod, hogy szükség van Magyarországon a történelmi vallások társadalmi szerepvállalására, úgy másik 1%-odat ne felejtsd el felajánlani nekik.

A történelmi vallások technikai számai:

MAGYAR KATOLIKUS EGYHÁZ 0011
MAGYARORSZÁGI EVANGÉLIKUS EGYHÁZ 0035
MAGYARORSZÁGI REFORMÁTUS EGYHÁZ 0066
MAGYARORSZÁGI ZSIDÓ HITKÖZSÉGEK SZÖVETSÉGE 0358

A további vallási közösségek technikai számait itt találod.