Négyet lőttünk a csepeli stadionban.

Női labdarúgás, NBI, alapszakasz, 16. forduló
Kelen SC 0-4 (0-3) Ferencváros
Gólok: Cameron 2, Marques, Kehrer

Barti – Mosdóczi, Rőhberg (Szijártó, 81.), Zlidnis, Nagy Virág (Kolárová, 70.) – Papp L., Fenyvesi, Brandon (Kehrer, 70.) – Marques – Cameron (László H., 81.), Vágó

Gyakorlatilag már a meccs legelején lezártuk a mérkőzést: mind a 4., mind a 9. percben Cameron szerzett gólt Vágó asszisztjaiból, aki maga is betalálhatott volna a 8. illetve a a 24. percben. Mivel előbb a kapus mentett, majd a partjelző intett lest, a 33.-ban mérgében kiosztott még egy gólpasszt, amikor egy jó csel utáni beadására Marques érkezett zavartalanul. A félidő vége előtt közvetlenül meglehetett volna Cameron mesterhármasa, de egy kis kavarodás után végül a kapusnál maradt a labda.

A 62. percben feljegyezhettük az első Kelen-helyzetet, Bartinak kellett nagyot védenie, a 83.-ban pedig a hazai kapus mutatott be nagy bravúrt Vágó szép tekerésénél. A 87. percben állt be a végeredmény, amikor a debütáns Kolárová passzát a nemrég érkezett Kehrer értékesítette, így ugyan gyenge talajon, de könnyed meccsen 4-0-ra vertük a Kelent.

A győzelem mellett mindenképpen pozitívum, hogy három fiatal játékosunk is bemutatkozhatott: a 16 éves Kolárová rögtön gólpasszt osztott, de a 16 és 15 éves Szijártó, illetve László Henrietta is kaptak bő tíz percet. Az MTK győzelmének köszönhetően továbbra is 4 ponttal kullogunk a kék-fehérek mögött, a következő meccsünket pedig két hét múlva, az Astra ellen játsszuk idegenben.