A Dzurják-csapat továbbra is vezeti a tabellát.

A hétfő reggel 84 éves korában elhunyt, a Ferencvárost hosszú évtizedeken át hűséggel szolgáló Kubatov Márk emlékére egyperces gyászszünettel kezdődött a BVSC-FTC öregfiúk mérkőzés.

A találkozón az első helyzet a hazaiak centere előtt adódott, ám Szabó Gábor bravúrral hárított. Ezután csapatunk átvette a kezdeményezést, a 14. percben Józsi György remek labdájával Jordáki lépett ki és a bal alsóba gurított. A 21. percben a nagy lendülettel előretörő Fehér Ádám kényszerítőzött Józsival, a visszakapott labdát pedig jobbal a jobb alsóba helyezte – 2-0 ide. Az első félidőben hétpercenként szereztük a gólokat, hiszen a 28. percben Józsi ezúttal maga szerzett labdát és találatot is, miután a bal alsóba passzolt (3-0). A 30. percben az előző mérkőzés győztes találatát jegyző Bubcsó Norbert ugyan megsérült, ám továbbra is támadásban maradtunk.

A második félidőben is mi irányítottuk a játékot, ám ezúttal a befejezések nem sikerültek, a koncentráció hiánya miatt sokáig nem is változott az eredmény A 72. percben Lengyel Bélát buktatták a 16-oson belül, a büntetőt a csereként beállt Zsolnai értékesítette. Ezt követően a magabiztos előny tudatában visszavettünk a tempóból, a BVSC pedig gyors egymásutánban két gólt is szerzett. A slusszpoén azonban a Fradié volt, hiszen az első öregfiúk meccsén pályára lépő Ódor Zoltán az utolsó percben bombagóllal állította be az 5-2-es végeredményt. Csapatunk visszafogott játékkal is győzelmet aratott, és továbbra is vezeti a tabellát.

Dzurják József

Látszott a csapaton, hogy kevesebb a mozgás, kicsit nehezen indult a gépezet, de aztán elkaptuk a ritmust, és sikerült gyorsan eldönteni meccset. 4-0 után kicsit visszavettünk, de szép gólokat szerezve így is magabiztosan nyertünk.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 14. forduló
BVSC 2-5 (0-3) Ferencváros
Gólok: Fehér, Jordáki, Józsi, Ódor, Zsolnai

Szabó G. – Szűcs (Lengyel, 46.), Keller, Telek (Ódor, 54.), Szekeres – Fehér, Lazic, Ebedli (Szeiler, 73.) – Jordáki (Horváth P., 54.), Bubcsó (Ujfalusi, 31.), Józsi (Zsolnai, 70.)

Fradi.hu