A Fradit évtizedekig szolgáló Márk bácsi 84 esztendős volt, nyugodjék békében.

84 éves korában elhunyt Kubatov Márk, a Ferencváros utánpótlásának egyik rendíthetetlen alakja, az FTC elnökének, Kubatov Gábornak nagybátyja.

Márk bácsi gyermekkora óta rajongott a Ferencvárosért. Ahogyan az a régi, legendás fradistákkal lenni szokott, mindig megtalálta a módját, hogy éppen hogyan segítheti a zöld-fehéreket. 25 éven keresztül volt az FTC utánpótlásának intézője, de nemcsak az adminisztrációval foglalkozott, volt, hogy edzette is a jövő generációját, az Albert Flórián Stadionban pedig hangosbemondóként is szolgálta egyesületünket.

Márk bácsi életének végig része volt az FTC szeretete, nemrégiben lelkesen mesélte emlékeit a 2010-es évek elejéről, amikor megkezdődött a Ferencváros újjáépítése.

Már akkor is sokat beszélgettünk a Fradiról, amikor Gábor elkezdte a munkát ott. Legelőször azt javasoltam neki, hogy mielőtt bármiben is dönt, kérdezze meg róla Flóri bácsi véleményét is, aki akkoriban még a stadionon belül is el volt szigetelve. Azt gondoltam, hogy ha ő úgy gondolja, hogy valamivel érdemes foglalkozni, akkor az biztos, úgy is van.

Márk bácsi emlékét örökké megőrizzük. Nyugodjék békében!

Fradi.hu