Attilával beszélgettek fiókcsapatunk, a Soroksár helyzetéről.

Attila, ilyen tavaszi idénykezdetre számítottál?
Varga Ádám, Szécsi Gergő, Abu Attila, Bene Marcell, Valencsik Dávid, Gyömbér Gábor, Gengeliczki Gergő, Korozmán Kevin, Orosz Márk, Lipcsei Krisztián, Lovrencsics Balázs! Ha ezt a névsort bárki végigolvassa, látatja milyen nehézségeken mentünk keresztül.

Külsősként is láthatóak a nehézségek, nagyon hosszú a harcképtelen játékosok listája…
Mindig is azt vallottam, hogy a tettek számítanak! Az elmúlt hetekben az öltözői közösség megmutatta, mennyire összetartó! Sok hiányzó ellenére Lipcsei Péter vezetőedző munkájának köszönhetően remek teljesítménnyel rukkolt elő a társaság. Mind fizikálisan, mind pedig mentálisan erőn felül teljesítettek a játékosok! Két hét alatt 5 mérkőzést játszottunk le ugyanazzal a 12-13 emberrel, és ezekből háromszor győzni tudtunk. Két alkalommal hátrányból fordítottak a srácok, ráadásul a Budaörs elleni fordítást még sokáig fogjuk emlegetni!

Mondhatni jókor jött a szünet! Hogyan használjátok fel ezt a két hetet?
Az elmúlt időszakban sok mérkőzésen szereplő játékosok most tudnak kicsit pihenni, van lehetőség feltöltődni. Vannak játékosok, akik január óta nem találkozhattak a családjukkal, most erre is van lehetőség. A sérülésből visszatérőkkel és a betegségből felépülőkkel folytatódik a munka, az ő esetükben a megfelelő edzettségi szint elérése a cél ebben a két hétben. Remélhetőleg április elején már bővebb kerettel tudunk Debrecenbe látogatni!

Mit vársz a csapattól a szezon további részében?
Ugyan azt a morált szeretném látni a pályán, mint ami jellemzett minket az előző hetekben! Mint már említettem, a játékosok erőn felül teljesítettek, átvették a játékoskorunkban Petire vagy rám jellemző mindenáron győzni akarást! Ebből nem szabad lejjebb adni és akkor nagyon szép tavaszt fogunk zárni! Remek az öltözői közösség, evés közben jött meg a játékosok étvágya, hogy egy nagyot alkossanak! Én hiszek bennük!

Soroksár