Hoztuk a kötelezőt Kazahsztán ellen.

Női kézilabda, olimpiai selejtező, 1. mérkőzés
Kazahsztán 19-46 (8-20) Magyarország
Fradista gólok: Klujber 6, Háfra 4, Kovacsics 4, Márton 3, Schatzl 3, Kisfaludy 2, Kovács 2, Szucsánszki 1

Beszámoló: Fradi.hu, MKSZ, NSO
Teljes meccs: MédiaKlikk
Galéria: MKSZ, NSO

Háfra Noémi

Ennek a hétvégének úgy mentem neki, hogy ha fájdalmaim is lesznek a sérülésem miatt, akkor is százhúsz százalékkal fogok menni előre. Nagyon jó a hangulat a csapatban, a felkészülés is ilyen mosolygósan telt, természetesen elsősorban a mai találkozóra koncentráltunk, de ez a mai összecsapás mindenképpen felszabadított minket a holnapi, szerbek elleni találkozóra.

Kovács Anett

Az elején nagyon izgultam, látszódott is a teljesítményemen. A második félidőben össze tudtam szedni magamat, a többiek is biztattak, ekkor már a helyzeteimet is tudtam értékesíteni. Nem gondoltam, hogy ilyen nagy lesz a különbség, de örülök, hogy ennyi lerohanásgólt lőttünk.

Szucsánszki Zita

Bevallom, így öreg fejjel is picit izgultam, volt bennem egy kis drukk. Az elején türelmetlenek voltunk védekezésben, és nem találtuk a távolságokat. Utána ebben feljavultunk, és tudtunk gyors gólokat lőni. Örülök, hogy egy könnyebb ellenféllel kezdtünk, és hangoltunk a szerbekre. Holnap még jobb védekezésre lesz szükségünk!

Szekeres Klára

Abból a szempontból jó volt ez a mérkőzés, hogy tudtuk gyakorolni azt, amit megbeszéltünk, remélem, hogy holnap sem fog hiányozni a tempó. A végén kicsit kiengedtünk, kaptunk olyan gólokat, amit nem szabadott volna, de bízom benne, hogy holnap mindenki a lehető legjobb formában lesz. Igyekezett mindenki teljesen koncentrált lenni, a kazahok játéka teljesen más, mint amihez szoktunk, de abból a szempontból nagyon jó volt ez a találkozó, hogy mindenki tudott eleget játszani, kellően lendületbe jönni.

Elek Gábor

Fontos volt, hogy az első mérkőzésen jól szerepeljünk és, működjön mindaz, amit a héten gyakoroltunk. Továbbá a jó kezdés, és hogy minden játékos megfelelő mennyiséget tudjon játszani. Örülök, hogy mindenki élt a lehetőséggel és jó volt látni a csapat mentalitását. Nem megbántva az ellenfelet, de a torna érdemi része most kezdődik számunkra.