Damir jól teljesített az U18-as válogatott mai edzőmeccsén. Amely a második felkészülési találkozó volt Románia ellen, előbb Balmazújvárosban, majd Debrecenben mérkőztünk meg velük.

Férfi labdarúgás, U18, felkészülési találkozó
Magyarország 1-1 (1-0) Románia

Beszámoló: MLSZ
Teljes meccs: MLSZTV

Tímár Krisztián

A játékosok hozzáállásával elégedett vagyok, a mutatott teljesítménnyel viszont csak részben. A védekezésben sok olyan taktikai elemet megvalósított a csapat, amit gyakoroltunk az edzéseken, a gólunkat is egy ilyen szituációt követően szereztük meg. Másrészt viszont a labdakihozataloknál voltak bizonytalanságaink, és a támadások terén is előre kell még lépnünk. Sok újoncot kipróbáltunk, és arra is kíváncsi voltam, hogy a játékosok egy nagy iramú nemzetközi mérkőzésen mennyire bírják a teljes meccsterhelést, ezért mi nem változtattunk sokat, így a második félidőben kevésbé voltunk frissek, mint ellenfelünk.

Férfi labdarúgás, U18, felkészülési találkozó
Magyarország 2-1 (2-0) Románia

Beszámoló: MLSZ
Teljes meccs: MLSZTV

Tímár Krisztián

Nagyon örülök a győzelemnek, második nemzetközi mérkőzésemet játszotta irányításommal a válogatott, és szép győzelemmel zárta le ezt az összetartást. Két jó iramú meccset játszottunk, sok tapasztalatot szereztünk a játékosokról, sikerült még jobban megismernünk őket. Ezekkel a mérkőzésekkel elindultunk azon az úton, amely az őszi Eb-selejtezőkre vezet. Voltak hiányzóink, de így meg tudtunk nézni néhány új játékost, akik közül többen is jó benyomást tettek ránk, és a jövőben konkurenciát jelenthetnek a korosztály eddigi válogatott labdarúgóinak.