Beszámoló az NBIII-as bajnokiról.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 24. forduló
Monori SE 1-0 (1-0) Ferencváros II
Gól: Annus (28.)

Oroszi – Orosz (Jones, 55.), Molnár T., Iyinbor, Arday – Szabó R., Hajdú (Szabó L., 79.) Leandro – Redzic, N. Mazzonetto (Nagy O., 55.), Pócsik (Vogyicska, 79.)

A 24. fordulóban a meccs előtt tizenegyedik Monorhoz utaztunk, és bár idegenben többször is megszenvedtünk már idén, az őszi 4-0, ami elsősorban Ramadan mesterhármasáról lehet emlékezetes, mégiscsak jó meccset vetített előre.

Az első félidőben mi birtokoltuk többet a labdát, egy Redzic-lövés kivételével azonban sokáig nem jutottunk el a monori kapuig. A hazaiak még ennél is passzívabban játszottak, a 28. percben mégis Annus hagyta maga mögött Szabó Richárdot és két védőnket is, majd zavartalanul a kapuba passzolt, 0-1. A kapott gól kicsit felébresztette a csapatot, a 33. perctől kezdve sorozatban több lehetőségünk is adódott, először egy szép Nicoló Mazzonetto – Pócsik összjáték után utóbbi próbálkozhatott, majd kétszer Redzic is veszélyesen lőtt.

A második félidő sajnos nem tartogatott sok izgalmat, komolyabb lövést egyik játékosunk sem eresztett meg, egyedül Oroszinak kellett védenie egy nagyot. A végeredmény tehát 1-0 a Monornak egy felejthető meccsen, ami után talán csak Redzicet lehet dicsérni, elvégre az ő neve mellé több veszélyes próbálkozást is feljegyezhettünk.

Ezzel a vereséggel visszacsúsztunk a negyedik helyre és három pontra közelített meg minket az ötödik Honvéd, jövő héten ráadásul rangadót rendeznek a Népligetben, amikor is a 2. Dabast fogadjuk vasárnap 11 órától.