Ifjabb Bognár György szerint a félidőben még ikszes volt a meccs, utána viszont érvényesítettük a minőségbeli különbséget.

Szergej Rebrov

Jó volt, hogy gyorsan tudtunk reagálni a büntetőre, sok helyzetet alakítottunk ki egy nem könnyű meccsen. Főleg az első félidő volt nehéz. Örülök, hogy a játékosok motiváltak voltak, megérdemeltük a három pontot. Mindannyian nehéz időket élünk, amikor közel egy éve játszunk szurkolók nélkül, néha néhányak COVID-fertőzés miatt hiányoznak, néha nem a labdarúgás az első. Nem könnyű mindig mindenkinek megtalálni a motivációját, amikor nem jönnek a szurkolók, akikért még többet nyújtanál. Amikor 13-14 pontos előnnyel vezetsz, nem aggódsz amiatt, hogy néha pontot veszítesz. Ezért örülök, hogy az elmúlt meccseken és ma ez megvolt, talán azért is, hogy megmutassák a szövetségi kapitányoknak, hogy készen állnak. A válogatott szünet miatt örülök, hogy sok játékosunk válogatott, de nem örülök, hogy emiatt sokan emiatt nem lesznek ott az edzéseken. De ezt megoldjuk az U19-es és Fradi II-es játékosokkal. És kell egy kis pihenő is, mert sok és nehéz meccset játszottunk az elmúlt időszakban. Aztán elkezdünk készülni a Budafokra. Az új játékosoknak is idő kell az alkalmazkodásra, ha megnézzük például Samyt, most már magabiztosabb, mint volt korábban, jobban megérteti magát a többiekkel, mindenki így van ezzel, igyekeznek beilleszkedni. Nem vagyok boldog amiatt, hogy sok büntetőt ítélnek ellenünk, öt meccs alatt a negyedik, ez nem normális, nem szabad ennyire agresszívnek lennünk a büntetőterületen belül, ezt mondom is mindig a játékosoknak, bízom benne, hogy javulnak ezen a téren. Aleksz a combját fájlalta, ezért nem játszott a második félidőben, reméljük nincs nagyobb gond. A helyzetkihasználás kapcsán: a játékosok folyamatosan dolgoznak, az pedig jó, ha sok helyzetet alakítunk ki, láttuk, hogy ma ezekből négyet lőttünk, lehetett volna több is. Örülök, hogy sok helyzet van.

ifj. Bognár György

Hát kikaptunk 5-2-re… Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben egyből gólt tudtunk szerezni büntetőből. Nagyjából erre is számítottunk, hogy utána a Fradi végig dominálni fog, irányítani fogja a játékot, így kicsit mélyebben húztuk meg a védekezési vonalat, mint ahogy általában szoktuk. Aztán úgy-ahogy egy döntetlenszagú mérkőzéssel jöttünk be az öltözőbe. A második félidőben pedig részben saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, részben pedig a Fradi érvényesíteni tudta, hogy ebből a mezőnyből minőségben kiemelkedik. Sajnos nem voltunk elég agresszívak a középpályán, ez egyébként mindkét félidőre igaz. Nem szereztünk elég labdát, és amikor szereztünk, akkor sokszor egyből vissza is adtuk már a saját térfelünkön is, ezt pedig a Fradi úgy kihasználta, hogy helyzeteket tudott belőle építeni, aztán egy párat be is rúgtak. Lorentz Mártonnak kifordult a bokája, még ott próbálgatta, jelezte, hogy kérdéses, tudja-e folytatni a játékot, aztán jelezte, hogy nem, mert rosszabbodott a fájdalom. Így a járvány idején azért mindenki számol azzal, hogy akár egy U17-es edző is lehet vezetőedző… Hogy most ez úgy történt, hogy eltiltás miatt, annyira nem voltunk felkészülve rá, de nem érzem, hogy meglepett volna minket, a csapatot egyébként is hétközben az edzéseken készítjük fel, a mérkőzésen már csak improvizálni tudunk, próbálunk reagálni.