Korábbi bajnok edzőnk elkapta a koronavírust. Gyors és teljes gyógyulást kívánunk neki!

Néhány nappal ezelőtt Csank János szakmai igazgató tüdőgyulladást kapott, amely miatt a váci kórházba szállították, ahol aztán kétszer le is tesztelték és második teszteredménye pozitív lett. A koronavírus sajnos tehát elérte őt, ennek ellenére honlapunk tudott beszélni Csank Jánossal.

Bár az edzéseken nem tudtam részt venni, egész héten kapcsolatban voltam Burzi Attilával, ő fog helyettem vasárnap meccselni a Hódmezővásárhely ellen – ecsetelte Csank János. – Az utasításokat már átadtam neki, reménykedem a jó eredmény elérésében, én pedig a gyors gyógyulásban.

Burzi Attila asszisztensedzőre hárul tehát a szakmai irányítás vasárnap, aki számára természetesen nem lesz ismeretlen a feladat.

A játékosok átérzik a mérkőzés jelentőségét, hiszen létfontosságú, hogy hazai pályán nyerjük meg a meccset – mondta Burzi Attila. – Gondjaink miatt szerettük volna elhalasztani a találkozót, de az ellenfél ebbe nem egyezett bele. Bár a mester mellett több játékosra sem számíthatunk a találkozón, becsülettel készültünk a héten és próbáljuk helyettesíteni a hiányzókat.

forrás: vacfc.com