A Brescia legyőzött minket az utolsó meccsen, de így is eldőlt, hogy ott leszünk a Final8-ben. Amelynek a helyszíne kérdésessé vált, a Total Waterpolonak ugyanis megerősítette a LEN, hogy a Waspo Hannover visszamondta a rendezést, a szakportál szerint a Fradinak is felajánlották a lehetőséget, amellyel a szakosztály nem élt.

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, csoportkör, B-csoport, 7. forduló
AN Brescia 9-6 Ferencváros
Negyedek: 3-3, 3-0, 1-2, 2-1
Gólok: Jaksic 2, Vámos 2, Zalánki 2

Beszámoló: Fradi.hu, MVLSZ, NSO, VLV
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

A csoport többi mérkőzésén:
Dinamo Tbiliszi 6-14 CNA Barceloneta
Waspo Hannover 9-4 Jadran Herceg Novi

Jansik Szilárd

Valahogy ma nem sikerültek a befejezéseink, rengeteg helyzetünk volt, emberelőnyünk is volt bőven, valahogy most így alakult. Volt több esélyünk is, hogy feljöjjünk, főleg, mikor kiállították a kapusukat. Jobb úton vagyunk most, mint amin jöttünk. Az elsődleges célkitűzésünk erre a négy napra hat pont volt, ezt túlteljesítettük. Nekimentünk ennek a napnak is, de azt láttam a többieken meg magamon is éreztem, hogy körülbelül már három perc után alig kapok levegőt. Nagyon elfáradtam. Elsődlegesen mindig a védekezésbe feccöljük a nagyobb energiát, ami működött is. Dolgozunk tovább.

Zalánki Gergő

Mindig nehéz az olasz csapatok ellen játszani, mert sok nehézséget tudnak okozni. Ezzel együtt nem azért nyertek, mert valami különlegeset csináltak volna, hanem mert mi sokat hibáztunk. Okosan védekeztek és okosan támadtak, de mi voltunk azok, akik nem tudták kihasználni azt az esélyt, amikor kiállították a kapusukat. Akkor elvesztegettünk egy olyan lehetőséget, amellyel esélyünk lehetett volna a fordításra. Összességében mégis elégedettek lehetünk ezzel a négy nappal, a jelenlegi helyzetünkben boldogan elfogadtuk volna előzetesen a kilenc pontot.

Varga Zsolt

Kihoztuk magunkból a legtöbbet, de a jelenlegi fizikális állapotunkban nem tudtuk felvenni a versenyt a Bresciával. Keményen védekezett az ellenfél, ami kimerített minket a meccs végére. Így is ki tudtunk alakítani helyzeteket, de a fáradtság miatt már nem tudtunk jó megoldásokat választani a végén. Nem hibáztathatom a játékosokat, a mögöttünk álló hetek után örülnünk kell a kilenc pontnak.