A Honvéd vezetőedzője elmondta, hogyan készültek a bemutatkozó meccsére.

Ennél szebbet el se tudok képzelni. Az első helyezett ellen játszhatsz, egy hét után, álom” – mondta ironikus mosollyal Horváth Ferenc, persze, a jelenlegi helyzetünkben nincs is könnyű meccs, és vezetőedzőnk is hangsúlyozta, szenvedélyre, alázatra és agresszivitásra lesz szükség, s aki a Honvéd mezét viseli, annak tisztában kell lennie a mostani szituáció súlyával, a pályán pedig meg kell halni a csapat sikeréért.

Nagyon gyorsan eltelt az első hét, nem is tudtam, hogy egy hét ilyen rövid is tud lenni – folytatta Horváth Ferenc. – Az edzéseken megpróbáltunk mindent megcsinálni, amit terveztünk, és tisztességesen felkészülni a szombati meccsre, bízunk benne, hogy ez majd a pályán is visszaköszön. Úgy látom, hogy a fiúk kezdik átérezni, hogy milyen helyzetben vagyunk, mindent meg kell tennünk azért, hogy valamilyen módon a magunk javára fordítsuk a mérkőzést. Ahogy a héten az edzéseken mentek a srácok, ahogy odatették magukat, annak kell látszódnia a játékunkban is, abból tudunk majd profitálni, és ha így történik, akkor annak lesz eredménye.

Horváth Ferenc hozzátette, folyamatosan dolgoznak azon, hogy a lehető leggyorsabban összehangolódjon, egy hullámhosszra kerüljön a csapat és a stáb, és az első benyomások abszolút pozitívak, de valami még hiányzik.

Nagyon jól érzem magam az eddigi öt nap alapján, de még jobb lenne, ha elkezdenénk nyerni, a komfortérzethez ugyanis győzelmekre van szükségünk” – mondta határozottan Horváth Ferenc.

Honvéd