Edzőmeccset játszott a Fradi II – Kinemugrál pedig ott volt.

Férfi labdarúgás, felkészülési találkozó
Ferencváros II 4-3 BKV Előre
Gólok: Jones 2, Pócsik 2

Őri (Oroszi) – Orosz, Könczey, Molnár (Iyinbor), Arday – Mazonetto Alessio, Szabó R. (Pintér) – Jones, Mazonetto Nicoló, Vida – Pócsik

A meccs kezdete után szinte rögtön Jones lendült meg a szélen, a beadott labdája visszapattant elé, 1-0. A BKV előtt 2-3 nagy helyzet is adódott, de a 45. percben Jones cselezett ki egy védőt, rakta át a bal lábára a labdát, és vágta azt be a bal alsóba. A középkezdés után nem sokkal Mazzonetto Alessio indította Oroszt, aki Pócsiknak passzolt középre, 3-0.

A második félidő két BKV-góllal kezdődött, előbb egy kényszerítő utáni ziccert, utána egy szöglet utáni bombát értékesítettek. A meccs vége előtt kb. 10 perccel Vida szabadrúgása pattant Pócsik elé, aki végül második próbálkozásra talált be. A BKV még lőtt egy nagy gólt 30 méterről, de végül 4-3-ra csapatunk győzött.

A BKV-nak sok helyzete adódott, de a mi helyzetkihasználásunk volt a jobb. Jones volt a legkezdeményezőbb, sok cselt vállalt be és gyakran lendült meg a labdával, mellette Szabó volt még jó, Vida egyelőre nem találta a helyét.