A fehérvári középpályás mellett a kapusuk, Kovács Dániel és vezetőedzőjük, Márton Gábor beszélt a Magyar Kupa nyolcaddöntőjéről.

Hangya Szilveszter arra a kérdésre, hogy mit szól ahhoz, hogy jön a Fradi a kupában így válaszolt: “Itt az ideje visszavágni!“.

A fehérváriak kapusa, Kovács Dániel szerint: “A Fradi a legnagyobb hal azért itt a sorban, sajnos a bajnokságban kikaptunk 2-0-ra, és a bajnokság is úgy néz ki, hogy elment, a kupa maradt nekünk, a következő meccsen szerintem nagyon jó harcmodorban fogunk felmenni és küzdeni fogunk azért, hogy mindenféleképpen mi jussunk tovább és később aztán a döntőig.“.

Vezetőedzőjük, Márton Gábor is szót ejtett a párosításról: “Hát érdekes, hogy most ebben az évben már előre kisorsolják, a döntő is megvan szerintem, nem tudom. Eddig nem így volt, ugye húzták ki a golyókat, aztán bárki bárkivel összefuthatott. Ezt dobta most a gép. Természetesen fel fogunk készülni maximálisan a Fradiból is. Nagy dolgok nincsenek, ismernek minket, ismerjük őket, úgyhogy remélhetőleg most mi leszünk a…, mi örülhetünk a végén és mi leszünk a szerencsésebbek is.“.