Endi elmondta, örül, hogy a fehérváriak ellen folytatjuk a Magyar Kupában.

– Egyet aludva a Dorogon történtekre mit gondolsz a szerdai kupamérkőzésről és annak körülményeiről?
– Nem volt egyszerű dolgunk szerdán, hiszen a pálya szerintem egyáltalán nem volt alkalmas a játékra, de nem volt más választásunk, játszani kellett. Szerencsére jól jöttünk ki az egészből, senki nem sérült meg, ez a legfontosabb, illetve persze az is, hogy továbbjutottunk.

– Mekkora kihívást jelentett egyáltalán mozogni a pályán?
– Szerintem ezen a pályán érezhettük magunkat a legkevésbé futballistának, hiszen jóformán semmi olyan elem nem érvényesült, ami a futballhoz köthető. Két normális passzt nem tudtunk egymásnak adni, kifejezetten olyan volt, mint a strandfoci, amikor egy kicsit alá kell nyúlni a labdának és úgy ívelni előre.

– Sigér Dávid azért gondoskodott róla, hogy jobban érezd magad, amikor a lefújás utáni televíziós interjú közben megkínált egy vaskos hógolyóval.
– Az már csak a hab volt a tortán, ott már teljesen mindegy volt, hogy mi történik velem, addigra teljesen megfagytam. Sigitől kitelik az ilyesmi, jót nevettünk ezen. Ennél már csak az lett volna jobb, ha egy vödör vizet önt rám.

– Tekintsünk előre: a szerda esti eredmények úgy alakultak, hogy a MOL Fehérvár lesz a következő ellenfelünk a MOL Magyar Kupában. Mit szólsz hozzá?
– Örülök, hogy már a nyolcaddöntőben találkozunk. A múlt heti bajnokihoz hasonlóan a kupameccsen is mi fogadjuk az ellenfelet. Legutóbb legyőztük a MOL Fehérvárt, ha még egyszer sikerül, fontos lépést teszünk a céljaink felé a MOL Magyar Kupában is.

Teljes beszélgetés: Fradi.hu