Tavasszal kettőből kettőt nyertek – legutóbbi is a Magyar Kupában találkoztunk, az akkor még komoly hajkoronával rendelkező Simon Tibor óriási gólt lőtt. Ma 13 órakor lépünk pályára a Buzánszky Jenő stadionban, a TV élőben közvetít. A két együttes közös múltjáról két írást is tudunk ajánlani: a Fradi.hu is készült, ennél pedig bővebb és igen tartalmas összeállítást közölt a Dorogi Medence oldala. A Dorog bemutatását pedig ide kattintva olvashatod. A piros-feketék keretében két korábbi Fradi játékos is található: Beliczky Gergő és Papp Máté. Érdekesség még, hogy Ryashko Haratin csapattársaként nevelkedett a Dinamo Kijevben.

Férfi labdarúgás, Magyar Kupa, a 16 közé jutásért
Dorog, 13.00: Dorogi FC – Ferencváros
TV: M4 Sport

A Dorog előbb a Diósjenőt, majd a Kiskunfélegyházát győzte le korábban a kupában, mindkétszer öt gólt lőtt idegenben. Az NBII tavaszi folytatásában pedig mindkét hazai meccsén nyert.

Lipcsei Péter

Noha az elmúlt félévben kétszer is megmérkőztünk a Dorogi FC-vel, a korábbi csapatot nem lehet összehasonlítani a jelenlegivel, amely több új játékossal erősített a télen. A változások után másodosztályú szinten stabilabb csapat lett a Dorog, de így sem okozhat problémát a Ferencvárosnak. Biztos vagyok benne, hogy a Fradi fog továbbjutni szerdán.

Fradi.hu

1986-ban, az akkor még MNK-nak hívott sorozatban 2-1-re nyertünk 4000 néző előtt – lapszemle: Tempó Fradi!

Csapatunk így készült a mai kupameccsre:

További fotók: hétfői és keddi edzés @ FTC facebook