Endi értékelt a dorogi Magyar Kupa továbbjutás után, a nyilatkozatba Sigér Dávid is beletrollkodott.

Az egész! Talán az, hogy le kellett játszani – válaszolta Botka Endre az M4 Sport riporterének azon kérdésére, hogy mi volt a legkellemetlenebb a meccsen. – Életemben nem játszottam még ilyen pályán. Halálra fagytam, beszélni is alig bírok, az ujjaimat nem érzem, csak be akarok jutni az öltözőbe” – tette hozzá a Ferencváros válogatott védője.

A mérkőzésen a Dorog büntetőből egyenlített, amelyet éppen Botka kezezése miatt ítéltek meg a hazaiaknak. „Egyszerűen nem is tudtam kontrollálni a testemet, ahogyan csúsztam, azt sem tudtam, mi történik. Az első félidőben is majdnem megfulladtam, azt éreztem, hogy vége, ott maradok a pályán” – fogalmazott.

A Ferencváros a Vasas–Fehérvár összecsapás győztesével találkozik a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, Botkát a mérkőzés után ugyanakkor elsősorban nem az foglalkoztatta, hogy az NB II. második vagy az élvonal harmadik helyezettje lesz az ellenfél. „Az a legfontosabb, hogy jó pályán tudjunk játszani” – mondta a válogatott védő, akinek a fején az interjú zárásaként Sigér Dávid egy jókora hólabdát helyezett el.

M4 Sport