Lezárul Belgiumban az átigazolási időszak.

A múlt héten beszámoltunk róla, hogy Tokmac Nguen a norvég sajtóban elmondta, a belga élvonalbeli Royal Antwerp tárgyal a szerződtetéséről a Ferencvárossal.

A legfrissebb hírek szerint a norvég-kenyai támadó továbbra is képben van a belga klubnál, de ma le kell zárniuk a tárgyalásokat a feleknek, ugyanis éjfélkor zárul az átigazolási időszak Belgiumban.

A Ferencváros támadója, Tokmac Nguen a múlt héten a Nettavisen nevű internetes lapnak úgy fogalmazott: „meg tudom erősíteni, hogy az Antwerp érdeklődik irántam, és tárgyal a Ferencvárossal.

A magyar klubot múlt héten kerestük a hírrel kapcsolatban, de nem kívánt reagálni.

Hétfő reggel a voetbalnieuws.be piacfigyelő cikkében írt arról, hogy az Antwerpnél a téli átigazolási időszak utolsó napján, vagyis hétfőn még várhatók változások a keretben. A cikk megemlíti, hogy a ferencvárosi Nguen szerződtetése továbbra is lehetséges opció, még úgy is, hogy a belga csapat kameruni szélsője, Didier Lamkel Zé a korábbi hírekkel ellentétben valószínűleg nem vált klubot a télen.

Az Antwerp 25 forduló után a 2. helyen áll a tabellán Belgiumban, de 14 pont a lemaradása az éllovas FC Bruges mögött. A klubnak hétfő éjfélig van ideje arra, hogy más klubtól új játékost szerződtessen, a határidő után már csak szabadon igazolható futballisták érkezhetnek.

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, az ügy hétfő délelőtti állása szerint arra van nagyobb esély, hogy Nguen nem szerződik Belgiumba.

forrás: nso.hu