A Diósgyőr debütáló vezetőedzője elmondta, hogy ez a győzelem többet ér számára annál is, mikor aktuális csapatát a PSV ellen vezette sikerre.

A tavaszi szezon első meccsére nehéz felkészíteni a csapatot két és fél hét alatt. Nehéz meccs volt, a Diósgyőr fegyelmezett játékban találta meg a nyerő taktikát. Voltak helyzeteink, de gól nélkül nem lehet nyerni. Néha nem baj, ha megszakad egy sorozat, ez normális. Nehéz volt feltörni a diósgyőri védelmet, az első félidőben még több helyzetünk volt, az ellenfelünk mélyen védekezett. Kielemezzük a meccset és tanulunk belőle. Feleslegesen adtuk a gól előtt a szabadrúgást, ez volt a fő hiba. Koncentrációs hibáink voltak, ma nem ment a támadás. Az újak közül Katona Máté még hónapokig nem áll rendelkezésre, Gera Dániel próbálkozott, de ma a támadójátékunk nem volt elég jó.

Szergej Rebrov

Nagyon nehéz meccs volt, erre is készültünk. Hálás vagyok a játékosaimnak, harcosak voltak mindannyian. Nagyrészt védekeztünk, az utolsó passzaink pedig nem voltak mindig megfelelőek a kontráknál. Suljicot taktikai okokból hoztam le természetesen. Mélyen védekeztünk, nem volt erőnk kijönni, Karannak a fejjátékára szükség volt. Még a PSV legyőzése sem jelentett annyit számomra, mint a mai győzelem.

Zoran Zekic