Online streamen közvetít Budaörsről a Futsal Hungary, kezdés fél hétkor. Hajrá, Fradi!

Férfi futsal, NBI, alapszakasz, 11. forduló
Budaörs, 18.30: Ferencváros – DEAC
TV: Futsal Hungary

Egy elmaradt találkozót pótolnak a férfi NBI-ben még novemberből, ahol a Fradi a Debrecent fogadja. A 11. fordulóban került volna sor erre a párharcra, de akkor a zöld-fehérek kérték a halasztást, és mostanra sikerült időpontot találni.

A Ferencváros felszállóágban van, elmúlt négy bajnokiján 10 pontot szerzett, amivel megerősítette hetedik helyét, és bejelentkezett az alsóház első helyére. Jelenleg egy egység a hátrány a hatodik helyen álló Aramis együttesével szemben, így egy győzelemmel elérőbb léphetnének a tabellán. Ez ugyanúgy elmondható a vendégcsapatról is. Az egyetemisták a három pont begyűjtésével két helyet előre lépve a dobogón találnák magukat. Jelenleg ötödik helyen állnak, de az előttük álló Kecskemét kettő, míg a Veszprém egy meccsel játszott többet náluk. Ami hátrány lehet a DEAC számára, hogy idén még nem játszottak tétmeccset, csak karácsony előtt léptek pályára. Akkor a Kecskemétet verték magabiztosan, majd néhány nappal előtte nagy csatában nyertek Budaörsön.

Eltiltott egyik csapatban sincs, se komolyabb sérülés, így mind a két fél mondhatni a legjobb keretével tud felállni. Ezek ismeretében jó mérkőzés várható. Az őszi mérkőzés a bajnokság elején nagy csatát hozott. A Fradi előnybe került, de az egyetemisták fordítottak, és otthon tartották a három pontot. Az esélyeket nehéz megjósolni, hiszen jó formában van mind a két csapat. A tabellára tekintve a vendégek az esélyesebbek, de a zöld-fehérek hazai környezetben képesek visszavágni ellenfelüknek. Bár tény, hogy nem a megszokott hazai környezetben fogadják a DEAC-t, mivel ezúttal is Budaörsön kerül sor az összecsapásra, de ez talán nem befolyásolja őket annyira. Ami biztos, hogy egy felfokozott hangulatú összecsapás lesz, egyrész a fontos pontok miatt, másrész az elmúlt napokban volt némi nézeteltérés a két csapat között. A zöld-fehérek kissé nehezményezték a vendégek mesterének, Elek Gergőnek szavait, amit nem hagytak válasz nélkül.

Jó mérkőzésre van kilátás, érdemes lesz nézni a mérkőzést, amelyet a futsal hungary Tv-n élőben nyomon követhetnek.

Futsal Hungary