Az év csapata díjra labdarúgóink, az év edzője díjra pedig Szergej Rebrov továbbra is versenyben.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége szombat délután sajtótájékoztatót tartott, amelyen bejelentette, hogy a sportújságírók szavazatai alapján az egyes kategóriákban kik, illetve mely csapatok kerültek a legjobb háromba.

Ezek után kiderült, hogy az Év Csapata díjáért még versenyben van a hét fradistával a soraiban Európa-bajnoki címet nyert magyar férfi vízilabda-válogatott, 25 év után a Bajnokok Ligája csoportkörébe ismét bejutó labdarúgócsapatunk és a négy fradistával (Botka Endre, Dibusz Dénes, Lovrencsics Gergő, Sigér Dávid) az Eb-re kijutó és a Nemzetek Ligája-csoportját megnyerő magyar labdarúgó-válogatott. Ezzel az is eldőlt, hogy biztosan lesz ferencvárosi nyertese a kategóriának!

Az Év Edzője lehet labdarúgócsapatunk vezetőedzője, Sergei Rebrov, akinek vezetésével az FTC megvédte magyar bajnoki címét és 25 év után bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója bejelentette az év három legnépszerűbb sportpillanatát, amelyek között ott volt a ferencvárosi vízilabdázó, Vogel Soma Eb-aranyat érő védése.

A 63. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálát január 11-én, hétfőn rendezik meg, de ezúttal a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően nézők nélkül. A virtuális díjátadóra Nemzeti Színház egy erre speciálisan kialakított stúdiójában kerül sor.

Bővebben: Fradi.hu, NSO