Ma pótoljuk a korábbról elhalasztott mérkőzést.

Férfi futsal, NBI, alapszakasz, 13. forduló
Elek Gyula Aréna, 18.30: Ferencváros – Aramis SE

A budaörsiek vezetik az alsóházat és egy újabb sikerrel megerősítenék a pozíciójukat. A Fradi hét ponttal van lemaradva, de eggyel kevesebb meccset játszott. Egy esetleges győzelemmel megközelíthetnék mostani riválisukat, illetve pontszámban beérhetnék az Újpestet.

A hazaiak jó formában mondhatják magukat, elmúlt négy meccsükön hét pontot szereztek, amivel elindultak felfelé. Az elmúlt héten igazi derbit játszottak a lila-fehérek ellen, ahol két gólos hátrányból sikerült pontot menteni Hosszúéknak. Most hazai környezetben játszhatnak, de nem lesz könnyebb dolguk, hiszen Moga Loránt fiai egyszer már megfricskázták a népligetieket.

Az első körben Budaörsön hiába vezettek két góllal is a fővárosiak, végül az Aramis diadalmaskodott magabiztosan. Harnischék az előző játéknapon szoros meccset játszottak a DEAC ellen, ahol közel voltak a bravúrhoz. Azzal a teljesítménnyel jó esélyük lehet még idegenben is, a kérdés meg tudják-e ismételni.

A vendéglátóknál Érsek fog hiányozni, aki eltiltását tölti, míg a vendégeknél Bognárra nem számíthat a szakvezetés. A találkozó favoritját nehéz megjósolni, de ahogy mondani szokták, abszolút háromesélyes. A mérkőzést természetesen élőben közvetítjük a szokott módon.

Futsal Hungary

A lila-fehérek elleni 4-4-es döntetlen összefoglalója: