Kéziseink és hokisaink is több ajándékcsomagot állítottak össze, Verrasztó Evelyn pedig a Plüsskommandóval látogatott meg egy kórházat, a szurkolók is segítettek.

A Baptista Szeretetszolgálat idén tizenhetedik alkalommal szervezte meg a Cipősdoboz Akciót, vagyis azt a kezdeményezést, amelynek keretében nehéz sorsú gyermekeknek juttat el ajándékokat. Az idei kampány egyik nagykövete női kézilabdacsapatunk és a magyar válogatott csapatkapitánya, Kovacsics Anikó volt, rajta keresztül pedig a Ferencváros több sportolója is bekapcsolódott a programba.

Az akció vége felé közeledve a kézilabda szakosztály is szeretett volna hozzájárulni az ünnepi gyűjtéshez, ezért több tucatnyi gyermeknek küldött ajándékot – a dobozokat pedig klubunk színeinek megfelelően zöld és fehér papírral csomagolta be. Bízunk benne, hogy a szakosztály valamennyi sportolója és dolgozója nevében eljuttatott ajándékokkal jó néhány gyermek arcára mosolyt csalhatunk. A kézisek mellett a programban részt vett az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapata is, akik több tucatnyi gyermeknek küldtek ajándékot a kezdeményezésnek megfelelően cipősdobozokba csomagolva. Az ajándékdobozokat gyermekotthonok, nagycsaládos szervezetek, kórházak, fogyatékos gyermekek fejlesztésével foglalkozó iskolák, egyesületek, alapítványok, családsegítő szervezetek veszik át.

Bízunk benne, hogy a szakosztályok valamennyi sportolója és dolgozója nevében eljuttatott ajándékokkal jó néhány gyermek arcára mosolyt csalhatunk és szebbé tehetjük több kisgyermek karácsonyát is!

Fradi.hu