Vezetőedzőnk arról is beszélt, hogy melyik volt szerinte az ősz legfontosabb meccse – Csizmadia Csaba szerint megérdemelten nyertünk.

A mai meccsen sok helyzetet kialakítottunk, tudtuk, hogy nehéz lesz, ha az első félidőben nem találunk be. Ha a helyzeteket nem használjuk ki, várható, hogy idegeskedés lesz a végén. Tudtuk, hogy nehéz lesz feltörni a védelmüket, főleg ilyen pályán, és a csapat is elfáradt az év végére. Ha megvertük volna a Juventust, még tökéletesebb lett volna az év, ennek ellenére is nagyon sikeres volt ez az időszak a magyar futball és a Ferencváros számára. Minden játékos fáradt, megérdemlik most pihenést, január 2-án térünk vissza, addig nem lesznek edzések – őrültnek is néznének a fiúk, ha nem így lenne. Január 20-án pedig már meccset is játszunk majd. Inkább mentálisan fáradtabbak a fiúk, mint fizikálisan, nehéz volt ez a sűrű menetrend. Most felejtsék el 10 napra a focit, csak pihenjenek, ezt mondtam a srácoknak. A Molde elleni 0-0 volt a legfontosabb mérkőzés nekünk is és a szurkolóknak is, ezzel tértünk vissza 25 év után a Bajnokok Ligájába, így fogadhattunk olyan csapatokat, mint a Juventus és a Barcelona. Boldog új évet, áldott Karácsonyt. Pihenjetek ti is, túl sok volt a sajtótájékoztató is!

Szergej Rebrov

Tudtuk, hogy nagy nyomást helyez majd ránk a Fradi, ez be is bizonyosodott. Tudtuk, hogy extra teljesítményekre lesz szükség a védelemben és a kapunkban. Csalódott vagyok, hogy pontrúgásokból kaptunk gólokat, de a Fradi megérdemeltem nyert. A végén talán egyenlíthettünk volna, nagy bravúrt elérve. Az benne van, hogy kikapunk az ország legjobb csapatától, tanulunk ebből is. A szerdai meccs a Honvéd ellen fontosabb. Nem gondolom, hogy gödörben vagyunk. Tisztában vagyunk a képességeinkkel, tudjuk, hogy hol a helyünk. Az erős csapatok ellen letudtuk a meccseket, most jönnek a ki-ki találkozók. Nagy örömmel jövök a Groupama Arénába, jó visszatérni, szurkolóként, edzőként is. Azt nem hittem volna, hogy edzőként ilyen hamar visszatérhetek.

Csizmadia Csaba