Labdarúgó csapatunk korábbi játékosa, a Budafok jelenlegi edzője elmondta, hogy most kapják a pofonokat.

– Ugyan fiatal edző vagy, de már most elkönyvelhettél sikereket a Budafokkal, mit próbálsz meg leginkább átadni a játékosaidnak? Sokakra rácáfolva, úgy tűnik sikerült felvennetek az NBI ritmusát.
– Részsikereket már elértünk, szereztünk győzelmeket és pontokat, de messze van még a szezon vége. Most kapjuk a „boxot”, a pofonokat, amikor nekünk minden kifelé pattan, az ellenfélnek pedig befele, ezt nem könnyű megélni. Szeretnénk bizonyítani, hogy bent tudunk maradni az NBI-ben. Mindig a munkában és a szervezettségben hittem, van egy elképzelésem és ezt próbálom átadni a csapatomnak.

– Ezúttal egy másik csapat edzőjeként érkezel a Groupama Arénába. Mennyiben lesz más számodra ez az összecsapás?
– Korábban voltam kint a Fradi BL-meccsein és néhány bajnokin, mint néző, de ezúttal a Budafokot fogom képviselni. Sajnos szurkolók nem lehetnek a Groupama Arénában, de érzelmileg biztosan így is meg fog érinteni a mérkőzés. Természetesen edzőként most egy másik klubért dolgozom, próbálok maximálisan csapatomra, a Budafokra figyelni.

– Mi lehet a Budafok célja a Fradi ellen? Mondhatjuk, hogy újoncként teher nélkül játszhattok?
– Cél nélkül nem mehetünk ki a pályára, tudjuk, hogy erős csapat a Fradi, megpróbáljuk kihasználni a minimális lehetőségeinket. Nem feltartott kézzel megyünk, de nagy melóra lesz szükség, a maximumra kell törekednünk, hogy sikeresek legyünk. Hogy ez a siker mit jelent majd nekünk, azt csak lefújás után tudom megmondani.

Teljes interjú: Fradi.hu