Volt játékosunk bokája kifordult.

Nem indult jól a mezőkövesdi mérkőzünk, hisz’ még negyedóra sem telt el az igazi rangadónak kinéző találkozóból, Böde Dánielt kényszerűségből le kellett cserélnie Bognár György vezetőedzőnknek. Dani az elmúlt hetekben, hónapokban rendre kiváló teljesítményt nyújtott védelmünk közepén, és olyan stabilitást adott hátulról a csapatnak, amire sokan – köztük értelemszerűen a szakportálok újságírói is – felkapták a fejüket.

Kapitányunk alig tíz perc eltelével kapott a bal bokájához, és kért ápolást, majd pár perccel később sajnos már cserét. „Épp egy labdáért igyekeztem, mikor rosszul léptem és alám fordult a lábam. Természetesen megpróbáltam a pályán maradni, segíteni a srácoknak, de kis idő múlva éreztem, nem megy. A félidőre pedig az öltözőben már jól be is dagadt. Ami a mai, hétfői reggelt illeti, rosszabbra számítottam, nem fájt tehát annyira, mint gondoltam, hogy fog” – mesélte a történtekről ikonikus tizenhármasunk.

Böde Dániel bokáját jelenleg is szakorvosok kezelik, valamint képalkotó vizsgálatokkal tanulmányozzák. „Szeretnék még az évből hátralévő két mérkőzésünkön szerephez jutni, ugyanakkor, ha ez nem lesz lehetséges, a cél, hogy a január eleji rajtra minden helyre jöjjön. Bizakodó vagyok, meglátjuk, mi lesz vele szerdán és szombaton…” – zárta optimistán helyzetjelentését Dani.

forrás: paksifc.hu