Csaba a játékkal és a hozzáállással is elégedetlen volt tegnap. A Fradi II vezetőedzőjének értékelése mellett Kinemugrál beszámolóját is elolvashatjátok a tegnapi NBIII-as bajnokiról.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 17. forduló
Ferencváros II 0-0 (0-0) Körösladányi MSK

Bogdán – Könczey, Iyinbor, Leandro, Arday – Csonka, A. Mazzonetto (Gera, 46.) – Pócsik (Vogyicska, 76.), Katona, Szabó L. (Hajdú, 46.), – Ramadan (Jones, 46.)

Habár a szezon legnagyobb részében kiegyeznék azzal, ha annyi gól születne az adott meccsen, ahány fok épp van, ez egy fagyos decemberi délutánon elég rossz üzletnek bizonyult. A meccset a Népliget helyett a női focisták pályáján rendezték meg, ám ha valaki az ott megszokott gólátlagot várta a tarcsitól is, bizonyára nagyot csalódott.

Az első félidő különösebb izgalmak nélkül telt el, elsősorban mi járattuk a labdát, azonban csak veszélytelen lövésekre futotta. A 25. percben Alessio Mazzonetto szlalomozott át 4 védő között, majd indította Pócsikot, de az asszisztens – kérdéses helyzetben – lest fújt. A félidőben beállt többek között Jones, de változást nem tudott hozni a játék képébe. A második félidő elején elsősorban a vendégek veszélyeztettek, szegény Bogdán, akinek nagy szüksége lenne a meccsrutinra, ekkor mutatta be egyetlen védését. Az utolsó 30 perc semmi említésre méltót nem hozott, bár a meccs legvégén veszélyes helyről lőhettünk szabadrúgást.

A csalódást keltő 0-0 a csalódást keltő játék eredménye, az egyérintők rendszeresen elakadtak, a védelem mögé bepasszolt labdák pedig nem érték céljukat. Bogdán szinte védenivaló nélkül maradt, Ramadan még nem nyerte vissza formáját, Katona pedig rúgott már jobb pontrúgásokat is. A félidőben beállt Jones egy meginduláson kívül mást nem produkált, a 84. percben le is kellett cserélni. A meccs egyik legjobbja Alessio Mazzonetto volt, egyetlen félidejében több szép cselsorozatot és passzt is bemutatott, rajta kívül a meccs másik pozitívuma, hogy sok idő után ismét nem kaptunk gólt, nagyrészt Iyinbornak köszönhető, akinek a nevéhez számos nagy szerelés és blokk fűződik.

Ezzel a döntetlennel maradtunk a negyedikek, mind a listavezető Kecskemét, mind az ötödik ESMTK 6 pontra van tőlünk. Az évet szépen vasárnap 11-kor a Paks II. ellen zárhatjuk, akiket szintén a Kocsis Sándor sportközpontban fogadunk.

Máté Csaba

Csalódottak vagyunk az eredmény, de még inkább a mutatott játék miatt, el kell ismerni, hogy ezzel a teljesítménnyel nem érdemeltünk többet. Sok technikai hibával játszottunk, kevesebb mozgás, beindulás jellemezte a csapatot, mint a legutóbbi meccseken. Az egyetlen pozitívum, hogy hosszú idő után nem kaptunk gólt. Ennél több kell, hogy az őszi idény utolsó meccsen eredményesek legyünk.

Fradi.hu