Érdekes jelenet játszódott le az oldalvonalnál az örökrangadón.

Külső szemlélőnek meglepő lehetett, hogy a Fradi mestere a 74. percig várt az első cserével, mi ezt azonban nem neveznénk még szokatlannak, hiszen Rebrov nem szokott kapkodva cserélni még akkor sem, amikor öt cserelehetősége van. Ekkor az ukrajnai mester viszont rögtön hármas cserére szánta el magát. Szokatlan módon azonban a beálló játékosok közül egyedül Baturinának magyarázott, aki hamarabb is érkezett a kispadhoz, a másik két csere, Mak és Skvarka a másodedzőktől kapta meg az eligazítást. Ráadásul meglehetősen hosszasan, közel egy percig igazította el a horvát csatárt edzője.

Nos, ezúttal mindez nem bizonyult pusztába kiáltott szónak, hiszen a csereként pályára lépő Roko jól lépett be a támadásba és szinte pályára küldése után azonnal gólt szerzett.

A nyáron a Fradihoz igazolt támadó ezzel egyébként meglehetősen hosszú bajnoki gólcsendet tört meg. Utoljára 2020. június 17-én szerzett bajnoki gólt, amikor az NK Bravo színeiben duplázott az Olimpija Ljubljana ellen a szlovén elsőosztályban. Ezután 8 góltalan meccs következett Szlovéniában és szombatig – bár a helyzetei megvoltak – a magyar bajnokságban sem talált be azon a 6 meccsen, amin pályára lépett. Persze az is hozzátartozik a képhez, hogy a Fradiban csereként lépett minden meccsen pályára és alig egy meccsnyi időt játszott összesen és a Magyar Kupában két meccsen szerzett öt találatot.

Mindenesetre reméljük, ezután beindul a góltermelés, ha ehhez az kell, hogy minden pályára lépés előtt külön beszéljen a támadóval Szergej Rebrov, ám legyen.