Szerkesztőségünk is csatlakozik a kezdeményezéshez.

Régóta vártuk, hogy lehetőségünk legyen a Bajnokok Ligájában látni a Fradit. Ez a Dinamo és a Juventus ellen megadatott, de a járványhelyzet a Barcelona ellen arra kényszerít minket, hogy otthonról szurkoljunk a Fradinak.

Ha jelenlétünkkel nem is, de más módon mégis együtt lehetünk. A szurkolói csoportok egységesen úgy döntöttek, hogy nem kérik vissza az utolsó BL meccs árát. Ezt ők már korábban nyilvánosságra is hozták azzal, hogy a részletekkel később jelentkeznek.

A klubbal egyeztetve Fradista híroldalunk, az ulloi129.hu nevében most mi is csatlakozunk ehhez a kezdeményezéshez!

Az egyeztetés a klub, a szurkolói csoportok és az ulloi129.hu között megtörtént és arra jutottak a felek, hogy a felajánlások olyan célokat szolgálnak, amiket a Fradi – mindannyiunk büszkeségére – már régóta támogat.

Akik nem kérik vissza a Barcelona elleni meccs jegyárát, azok két, gyermekek gyógyítását szolgáló kórházat, a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát és a Heim Pál Gyermekkórházat, valamint az FTC egyetlen hivatalos alapítványát, az Albert Alapítványt támogatják! Utóbbi a klub alapítványa, s a hátrányos helyzetű fiataloknak biztosítja a sportolási lehetőségét immár évek óta.

Természetesen tudjuk, hogy sokak számára anyagi nehézséget jelent a jelenlegi helyzet, ők lélekben csatlakozhatnak, viszont amennyiben megteheted, úgy kérjük, támogasd a közös Fradi-kezdeményezést!

Hajrá, Fradi!

Az Üllői129.hu szerkesztősége