A Futsal Hungary online streamen közvetíti a mérkőzést, kezdés fél kilenckor. Hajrá, Fradi!

A férfi magyar kupa a nyolcaddöntőnél jár, ahol már csak egy mérkőzés van hátra, hogy kialakuljon a legjobb nyolc mezőnye. Két fővárosi együttes csap össze a Vasas csarnokban, ahol az egyetemisták a Ferencvárost fogadják szerda este, amely izgalmasnak ígérkezik.

A Fradinak nem igazán megy a bajnokságban, így talán a kupában vigasztalódhatnak, ahol akár tudnak kozmetikázni az eddigi szezonon. Az előző körben könnyű dolguk volt, a Pázmándfalut kellett megverni, amit egy nagyarányú győzelemmel sikerült abszolválni. Ami jó hír a zöld-fehérek háza táján, hogy szinte mindenki egészséges, csak az eltiltott Ráboldra nem számíthatnak.

Ami a TF-et illeti, jól szerepelnek a bajnokságban, vesztett pontok tekintetében egy pontra vannak a listavezetőtől, és ebben a szezonban még nem szenvedtek vereségek. A kupa második fordulójában nekik sem jutott túl nehéz ellenfél. A regionális bajnokságban szereplő kecskeméti Dirner-Siland együttesén kellett túljutni, ami nem okozott különösebb gondot. A vendéglátóknál több játékosnak sem ismeretlen a Ferencváros, hiszen nem olyan rég még ott játszottak. Csernai mester irányította a Fradit, míg Andorka és Fehér is szerepelt a zöld-fehéreknél, utóbbi most nyáron érkezett az egyetemistákhoz.

Az esélyek a Fradi mellett szólnak, de a TF hazai környezetben meglepheti ellenfelét, főleg annak ismeretében, hogy a döntetlen az ő sikerüket jelentené. A hazaiak tavaly kiejtettek egy NBI-es csapatot a DEAC személyében, így Tóth Gyulák sem mehetnek biztosra, és ha tovább akarnak jutni, akkor jó teljesítményre lesz szükségük.

Futsal Hungary