Sőt szerinte, ha nincs a koronavírus, Dénes már eligazolt volna, azt is elárulta hova.

Habár a legutóbbi, Juventus elleni budapesti mérkőzésen (1-4) nyújtotta eddig a leggyengébb teljesítményt a Fradi a BL-ben, máris itt a lehetőség a javításra. Szerhij Rebrov együttese ezúttal idegenben próbálja meg megnehezíteni az olasz sztárcsapat dolgát. Ahhoz, hogy esetleg egy világraszóló eredmény születhessen, Dibusz Dénes bravúrjaira biztosan szükség lesz. A 30 éves kapus egész ősszel nagyszerű teljesítményt nyújt: elévülhetetlen szerepe van abban, hogy a Fradi 25 év után újra a BL-csoportkörben szerepelhet, és ott megállja a helyét, illetve a három válogatott meccsén is magabiztosan védett, vagyis szépen hozzátette a magáét a Nemzetek Ligája csoportgyőzelemhez.

Talán hangsúlyozni sem kell, hogy egy torinói extra produkcióval még inkább felhívhatná magára a világ figyelmét Dibusz, aki jelenleg is a nagy múltú, 15-szörös török bajnok Besiktas radarján szerepel.

– Ha nem jött volna közbe tavasszal a koronavírus, és az ezzel járó gazdasági nehézségek, akkor Dénes már valószínűleg a Besiktast erősítené. – árulta el Schultz Levente, a Fradi játékosának mene­dzsere.

– A török klub az­óta sem igazolt új kapust, így ez a lehetőség továbbra is él. Dénesnek francia és német ajánlata is volt, de azok szakmailag nem voltak tökéletesek. Topbajnokság esetén ugyanis legrosszabb esetben egy középcsapat, más ligában pedig csak a topcsapatok jö­hetnek szóba, hiszen a Fradinál elért szintnél nem szeretne lejjebb adni. Dénesnek még hároméves szerződése van, vagyis ki kell őt vásárolni. Jelenleg a transfermarkt kétmillió euróra (721 millió Ft – a szerk.) becsüli az értékét, ami reálisnak tűnik. Természetesen egy Juve elleni kiváló teljesítmény tovább növelhetné ezt az összeget.

forrás: borsonline.hu