Az NSOTV kérdezte a Bicskétől ifjabb Szűcs Lajost és Dragan Vukmirt a Magyar Kupa meccs után.

A Bicskei TC vezetőedzője, Dragan Vukmir elárulta: jó érzés volt a Ferencváros ellen meccselni.

Kipróbálhattuk, mire képesek ezek a fiatal srácok. Nyár óta ugye új a csapat, sok a fiatal. Megpróbáltuk zárni a területeket, miközben tudtuk, hogy minőségi, profi játékosok az ellenfeleink. Az első félidő nem is volt rossz, pontrúgás után kaptuk a gólt, de azért a második már más volt. A hozzáállással soha nem volt probléma, viszont a koncentrációra jobban oda kell figyelni. Tanulsággal szolgált a mérkőzés.

Ifjabb Szűcs Lajos kicsit szorosabb eredményt szeretett volna elérni.

Jól tartottuk magunkat szerintem, azonban a második gól után kicsit megrogyott a csapat. Én is benne voltam egy gólban, amikor kijöttem, de nem értem oda. A harmadik gólnál nem volt szerencsém, pont az államon talált a labda, miután felpattant előttem. Ilyen a futball. Fontos a bajnokság, most már a következő meccsre kell figyelnünk, ám örömmel tölt el minket, hogy megtapasztalhattuk, milyen a Ferencváros ellen játszani.

Főleg, hogy ezer szállal kötődik ő is a zöld-fehérekhez, hiszen a klub korábbi kiváló kapusának, Szűcs Lajosnak a fia, illetve maga is eltöltött két évadot az utánpótlásban.

Remélem, fog azért pozitív dolgokat is mondani nekem Apa, de biztos vagyok benne, hogy talált olyan dolgokat, amik nem tetszettek neki.

NSO