Régi-új vezetőedző Matyóföldön.

Pintér Attila irányításával készül a továbbiakban a Mezőkövesd Zsóry FC, a rutinos szakembert november 11-én nevezték ki.

Az 54 esztendős tréner pályafutása során többek között bajnoki címet szerzett a Ferencvárossal, valamint a Győrrel, a Fradival és a Sopronnal Magyar Kupa győzelmet ünnepelhetett, emellett az élvonalba jutott a Mezőkövesddel és a Puskás Akadémia gárdájával is. Pintér Attila 2013 decemberétől közel egy éven keresztül a magyar válogatott szövetségi kapitányaként dolgozott. A Mezőkövesd élére először 2015. december 30-án nevezték ki, az akkor másodosztályban szereplő csapatunk feljutott az első osztályba, amit teltházas stadionavatóval ünnepeltek meg. Irányításával labdarúgóink az élvonalban is remekül szerepeltek, ugyanis együttesünk az őszi szezon végén újoncként az 5. helyen állt a 2016-2017-es idényben. Klubunk a mai napon kötött szerződést a rutinos szakemberrel, aki Kuttor Attilát váltotta a kispadon.

Az 54 éves új vezetőedző stábjában Farkas József lesz a másodedző, Ulbert Tibor a kapusokkal foglalkozik, Szabó Norbert az erőnléti felkészítésért felel majd. Szintén csatlakozik a stábhoz Mihai Nicorec, aki játékosként tagja volt a 2013-ban Pintér Attila irányításával bajnoki címet nyerő Győri ETO-nak.

A kövesdiek egyúttal bejelentették, hogy megszűnik a szakmai igazgatói poszt, ám Tóth László nem távozik a klubtól, hanem az utánpótlásban kap szerepet. A Mezőkövesd célja a lehető legjobb helyezés elérése a bajnokságban.

Mezőkövesd, NSO