Újra az NBI-ben vállalhat munkát Mezőkövesden.

Kedd délelőtt érkezett a hivatalos bejelentés, hogy az NB I utolsó helyén álló Mezőkövesd Zsóry FC menesztette Kuttor Attila vezetőedzőt a kispadról.

Információink szerint a szerződésbontásra azért most került sor, mert a Kisvárda elleni vereség után, az előző válogatott szünetben a vezetőség azt tűzte ki célul, hogy a következő bajnoki szünetig mind pontokban, mind játékban javulásra lesz szükség, ám az előző négy fordulóban egy döntetlen és három vereség volt a borsodiak mutatója.

Úgy tudjuk, a legnagyobb esélyes a mezőkövesdi kispadra Pintér Attila, akivel értesüléseink szerint már meg is kezdődtek az egyeztetések a klub részéről.

Az 54 éves szakember korábban egy éven keresztül már irányította a sárga-kékeket. A kövesdieknél felmerült egy olyan verzió is, hogy Mátyus János legyen az új vezetőedző, de úgy tudjuk, hogy Pintér az első számú jelölt.

Pintér érkezése érintheti Tóth László szerepét is, aki eddig szakmai igazgató volt, de a jövőben más pozícióban, afféle elnöki tanácsadóként dolgozhat a klubnál. Ez egybecsenghet Pintér érkezésével, a korábbi magyar válogatott kapitány ugyanis nem szokott olyan klubmodellben dolgozni, ahol szakmai igazgató áll felette.

forrás: csakfoci.hu