A múlt hét mérlege az utánpótlásban három győzelem és három döntetlen – alighanem 2020 utolsó meccseit játszották utánpótlás-csapataink.

U19
MOL-Ferencváros 1-1 (1-1)
G.: Major (20.), ill. Hajdú R. (11-es, 30.)
Őri – Juhász, Molnár B., Szücs A., Fenyvesi, Hajdú R., Pajti (Czékus, 63.), Katona, Nagy O., Lukács, Filkóházi (Benkő M., 89.)
E.: Borbély Balázs

Ferencváros-Honvéd 3-2 (1-0)
G.: Filkóházi (12.), Czékus (78.), Hajdú R.(88.), ill. Krajcsovics (57.), Németh (65.)

Őri – Juhász, Molnár B., Szücs A., Fenyvesi, Hajdú R., Katona, Nagy O., Czékus (Hajdu H., 91.), Lukács (Pajti, 71.), Filkóházi (Takács Á., 89.)
E.: Borbély Balázs

A sok hét kényszerszünet után visszatért U19-es csapat a negyedik, vesztett pontok tekintetében a harmadik helyen áll. A csapat 14 hiányzóval játszott a héten, ezért is számít a Honvéd legyőzése nagy szónak – még akkor is, ha onnan is hiányoztak jónéhányan.

A csapat nehézségeiről az utánpótlás általános igazgatója, Palásthy Norbert beszélt a fradi.hu beszámolójában:

Az elmúlt két hónapban minden ellenfélnek segítettünk, akinek csak tudtunk, belementünk a halasztásokba, ha egy csapatnak megtizedelődött a kerete a járvány miatt. Most mi kerültünk bajba, 14 játékosunkat veszítettük el az U19-es csapatból, viszont egyszerűen már nem volt lehetőség halasztani, minden szóba jöhető időpont megtelt a versenynaptárban, már így is elképesztő ritmusban és terhelés mellett szerepelnek a játékosok. A korosztályból mindössze 11 ember állt bevetésre készen ma, rajtuk kívül pedig a 2004-es korosztályból kellett játékosokat benevezni a találkozóra, olyanokat, akik egy-két nappal korábban már végigjátszottak adott esetben 90 percet….
Ezek a fiatalok az elmúlt hetekben olyan erőről tesznek tanúbizonyságot, ami ritka jelenség. Amikor már a térdükön járnak a fáradtságtól, akkor is odateszik magukat, mindig rá tudnak tenni még egy lapáttal. Nem túlzás, meccsről meccsre a Fradi-szív diadala, amit művelnek. Ezeknek a srácoknak beépült az identitásába a Ferencváros, tudják, miért küzdenek, látják maguk előtt a felnőtt csapat példáját, és tudják, hogy ilyen mentalitással bármeddig eljuthatnak. Ennek a példája volt a mai győzelem is.

U17
Ferencváros-Győr 0-0
Mergl – Szücs J., Takács Á., Szücs H. (Ulrich, 68.), Birkás (Nemes, 56.), Horváth M. (Végh, 90.), Lisztes, Kecskeméti, Csabafi, Szabó D., Horváth B.
E.: Horváth Roland

A csapat a nyolcadik helyen áll a pénteki döntetlen után, 2 pontra a 4., 3 pontra a 3. helytől.

U14
Ferencváros-Honvéd 0-0
Kátai-Urbán – Tóth M., Madarász, Szokoli, Knáb (Erdélyi, 65.), Kern (Ledniczky, 74.), Mudra, Farkas D., Bolgár (Gólik, 54.), Hajdu B., Sulyok
E.: Máté Roland

A csapat az éllovas Honvéd elleni döntetlen után maradt a második helyen, veretlenül, csupán gyengébb gólkülönbsége okán a második helyen.

U13 Közép-Nyugat
Ferencváros-BVSC 9-0 (6-0)
G.: Pesti (2., 16.), Pacsó (6.), Sass (12., 14., 38.), Hunya (27.), Abaházi (45., 48.)

Tarjáni – Fekete D., Pesti, Babos, Takács Zs., Sass, Petró, Vágvölgyi, Pacsó, Hunya, Garai. Cs.: Werderitsch (k), Palásti, Soós, Ly, Abaházi, Vass Gy.

A pénteki találkozó kötelező győzelme után maradtunk az első helyen, 100%-os teljesítménnyel.

U12 Közép-Nyugat
Ferencváros-BVSC 11-0 (3-0)
G.: Mizsei (11., 55.), Schrancz (28., 58.), Kémény-Savovic (30.), Biri (34., 42.), Bene (39., 43.), Nagy Á. (52.)

Tisza – Mekterovic, Schrancz, Sági, Biri, Kiss M., Mizsei, Skotner, Baranyai. Cs.: Dömény (k), Kovács M., Kémény-Savovic, Sas, Pedroso-Gártner, Nagy Á., Bene
E.: Gyémesi Árpád

A csapat egy meccsel kevesebbet játszva a második, ugyanúgy 3-3 pontot vesztve, mint az éllovas Vasas.