Győzelemmel zárták az évet az öregfiúk.

A bajnokság 7. fordulójából elhalasztott Goldball elleni összecsapását pótolta öregfiúk labdarúgócsapatunk a FTC-MVM Népligeti Sportközpontban.

Nagyszerűen kezdte a mérkőzést a Ferencváros, amely az első perctől kezdve ragyogóan játszott. A szép játék gólokkal is párosult: a hatodik percben egy remek összjáték után Józsi György ballal lőtt a kapu bal oldalába (1-0), majd egy perccel később Bojan Lazic próbálkozott, de kísérlete megpattant Dina László lábán, a vendég kapus pedig már nem tudott hárítani (2-0). A Fradi villámrajtja után az egészen az első játékrész végéig várni kellett az újabb gólra, de percekkel a szünet előtt Józsi tette kényelmesebbé a találkozót (3-0).

A fordulás után sem hagyott alább a Ferencváros elsöprő lendülete. Az első félidő elejéhez hasonlóan ezúttal is gyors gólt szerzett a hazai együttes: Józsi fordulatból ragyogóan bökött a labda alá, ami a hosszú felső sarokban kötött ki (4-0). Öt perccel később Palásthy Norbert ugratta ki Jovánczait, aki higgadtan gurított a kapuba (5-0). Dzurják József csapata nem elégedett meg az ötgólos előnnyel, szerették volna minél édesebbé tenni az évzárót, így folyamatosan rohamozták a vendégek kapuját. Az 52. percben Fehér Ádám beadását Dina László szerette volna megakadályozni, de a védő szerencsétlenül ért a labdához, ami végül a kapuban kötött ki (6-0). Csupán pillanatokat kellett várni az újabb ferencvárosi gólra: Jovánczai remek cselek után magabiztosan értékesítette helyzetét (7-0). A mérkőzés utolsó tíz percében sem maradtunk gól nélkül: a 70. percben Balog Zoltán beadására érkezett a csereként beszálló Lengyel Béla (8-0), míg három perccel a találkozó vége előtt egy szépen végig vitt kontratámadás után Inotai szépített (8-1).

A Ferencváros ezzel a győzelemmel – jobb egymás elleni eredményének köszönhetően – az MTK-t megelőzve a tabella élére állt.

Nagyszerűen sikerült az évzáró, nagyon jól játszott ma a csapat. Látható volt, hogy a srácok az első perctől kezdve élvezték a mérkőzést. A cél természetesen ezúttal is a három pont megszerzése volt, amit szebbnél szebb támadások után, remek gólokkal sikerült megszereznünk egy jól küzdő ellenféllel szemben – értékelt a lefújás után a csapat vezetőedzője, Dzurják József.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 7. forduló
Ferencváros 8-1 (3-0) Goldball
Gólok: Józsi 3, Jovánczai 2, öngól 2, Lengyel

Fradi.hu