A ’95-ös BL-Fradi tagjait kérdezték.

Hrutka János

A realitás az, hogy mindhárom ellenfél erősebb, de nem féltem egyiküktől sem a fradistákat. Nem fognak megijedni, nincs vesztenivalójuk, ez óriási lehetőség a játékosok számára, hogy felhívják a figyelmet magukra. Örömteli, hogy Ronaldo és Messi Budapestre érkezhet, de leginkább annak örülök, hogy a Ferencváros játékosait láthatom ezen a porondon. Nagy élmény, hogy a Spíler TV-n a BL-közvetítések, -összefoglalók alatt a Fradival is foglalkozhatunk.

Kecskés Zoltán

Szeretem az olasz focit, kíváncsian várom, hogy Andrea Pirlóval a kispadon mennyiben változik meg a Juventus játéka az elmúlt évekhez képest. Kérdés az is, mennyire fogják komolyan venni a Fradi elleni meccset, teljes csapattal érkeznek-e. Persze, ha mondjuk nincs is Ronaldo, a cserék valószínűleg még elszántabbak lesznek.

Telek András

Elsősorban a csapategységben, a Rebrov mester által felépített védekezésben bízhatnak, de Ronaldo koronavírusos megbetegedése is a Fradi malmára hajthatja a vizet, hiszen edzéseket, meccseket hagyott ki. Fantasztikus játékos, csak csodálni lehet, hogy 35 évesen milyen szinten futballozik.

Blikk