Női labdarúgó csapatunk holnap Bajnokok Ligája selejtezőt játszik az Üllői úton – Dörnyei Balázs és Mosdóczi Evelin mondta el várakozásait, majd edzést is tartottak a Groupama Arénában.

Női labdarúgás, Bajnokok Ligája, selejtező, 1. forduló
Kedd, 17.00, Groupama Aréna
Ferencváros – Racing FC Union Luxembourg (luxemburgi)
Jegy: 500 Ft (B-C szektorok), 5000 Ft (VIP Gold) – megválthatóak személyesen a stadion jegypénztárában (Kedd-Péntek: 10.00-18.00, Szombat: 9.00-13.00, meccsnapon: kezdésig), valamint az online jegyértékesítő rendszerben.

Galéria: edzés az Üllői úton @ FTC facebook

Nagy izgalommal várjuk a mérkőzést, ez egy fontos pillanat a csapatunk életében, hiszen először játszunk a Ferencváros igazi otthonában, a Groupama Arénában – kezdte a sajtótájékoztatót vezetőedzőnk, Dörnyei Balázs. – Büszke vagyok arra, hogy ezen a jeles mérkőzésen én vezethetem a csapatot, amely olyan játékosokból áll, akik nagyon megérdemelték ezt a lehetőséget. A találkozón egyértelmű célunk a győzelem. Július óta készültünk arra, hogy ezen a BL selejtezőn elindulhassunk, és az a célunk, hogy ne ez a mérkőzés jelentse a végállomást a számunkra. A televízió is közvetíteni fogja a mérkőzésünket, ami egy nagy lehetőség, hogy újabb szurkolókat szerezzünk a női labdarúgásnak és a Ferencvárosnak – folytatta Dörnyei Balázs.

A szakember szerint egyetlen ország bajnokát sem szabad lebecsülni.

Pénteken még mérkőzést játszottunk, így kettő napunk volt arra, hogy erre az összecsapásra felkészüljünk. Maximálisan tiszteljük az ellenfelet, hiszen egy ország bajnokáról van szó, de ez a tisztelet a kezdő sípszótól kezdve megszűnik egészen a találkozó lefújásáig. Van egy kialakult játékunk, szeretnénk, ha az ellenfélnek kéne ehhez igazodnia.

Játékosunk, Mosdóczi Evelin örül annak, hogy ezúttal nem nézőként, hanem játékosként lehet jelen a Groupama Arénában.

A válogatott játékosok közül néhánynak már volt alkalma játszani itt, azonban most ferencvárosi színekben játszhatunk ebben a stadionban. Ez mindannyiunk számára különleges lesz, várjuk a mérkőzést, reméljük sok néző látogat majd ki, és a meccs végén a szurkolókkal együtt győzelemnek örülhetünk. A saját játékunkra kell majd figyelnünk, nem szabad hagyni, hogy a körülmények kizökkentsenek minket – fogalmazta meg a találkozó előtti gondolatait Mosdóczi Evelin.

Fradi.hu

View this post on Instagram

💚⚽️

A post shared by FTC Női Labdarúgás (@ftcnoilabdarugas) on