A Dinamo Kijev korábbi vezetőedzője szerint rémesen játszottak a csapatok szerdán.

– Hogy tetszett a szerdai Ferencváros–Dinamo Kijev Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés?
– Először is hadd jegyezzem meg, hogy a meccset végignézve a legkevésbé sem értettem egyet az ukrán lapokban másnap megjelenő véleményekkel. Két különböző félidőről cikkeznek és arról, hogy a Dinamo remekül futballozott az elsőben. A túrót! A csapatok egyformán játszottak: rémesen. Az első játékrészben a Dinamo, a másodikban a Fradi szerzett két gólt. Nagyjából ennyi történt, jószerével gólhelyzetet sem láthattunk.

– Melyik labdarúgó keltett önben jó benyomást?
– Hogy őszinte legyek, nem is értem, e két patinás, számos korábbi klasszissal büszkélkedő csapatban hogyan játszhatnak ilyen képességű futballisták. Ennyi átadási és labdakezelési hibát…

– Tokmac Nguen játéka sem nyerte el a tetszését?
– Szép gólt szerzett, Denisz Bojkónak nem is volt elég ideje reagálni a kapuban. Szerhij Rebrov előtt mindenesetre le a kalappal, mert egész jól főz abból, amije van.

– Mit gondol, kié lesz a harmadik hely a csoportkör végén?
– Az biztos, hogy itt, Ukrajnában majdhogynem elkönyvelték, hogy a Dinamo ér oda az Európa Liga-átszállót érő harmadik helyre, mert az utolsó fordulóban a Ferencvárost fogadja, és meg is veri. Hát én ebben a legkevésbé sem vagyok biztos. És különben is: aki ma felvág, annak általában holnap jól alávágnak.

NSO