Lucescu szerint meg kellett volna nyerniük a meccset – az edzők mellett a játékosok, Dibusz és Karavajev, is értékeltek.

Elment a hangom, elnézést. Megérdemeltük ezt a pontot. Elégedettek lehetünk, mert az első félidőt elvesztettük. Toki gólja nagyon kellett. Sok játékosunknak nincs még tapasztalata a BL-ben. A Kijev remek csapat. A második félidőben jobban kontrolláltuk a meccset, kijavítottuk a hibákat és még egyszer, nagyon jól jött a gól. Utána is mentünk tovább, így megszerezhettük az egyik pontot. Az ellenfél vezetőedzőjének a stílusát nem szeretném kommentálni, mindenki jól ismeri a világon. Fontos volt ez a meccs mindkét fél számára. Az első félidő után más hozzáállást kértem a játékosoktól, nagyon örülök, hogy sikerült ezt megvalósítani.

Szergej Rebrov

Az első félidő nem úgy alakult, ahogy terveztük. Nem voltunk elég agresszívak, nem tudtuk megbontani a kijevieket. Nagyon fontos volt, hogy a második félidő első felében szépítettünk, ez megnyitotta a lehetőséget. Ki-ki meccs volt, kár, hogy elajándékoztunk egy félidőt. De le a kalappal mindenki előtt, a második félidőben nagyon agresszívan játszottunk, ha kicsit tovább tart a meccs, akkor meglehetett volna a győzelem. Úgy mentünk bele a meccsbe, hogy itt van a legnagyobb esélyünk a pontszerzésre. Az első félidei játék feszültté tett engem is. De aztán ahogy alakult a meccs, ahogy kijöttünk az öltözőből, a meccs végére az ellenfél fölé nőttünk. A második félidei játék, a barcelonai jó kezdés és jó második félidei periódus miatt hinnünk kell abban, hogy jól tudunk szerepelni az ilyen erős csapatok ellen és pontokat szerezhetünk. A Juve eredményével nem foglalkozunk, most a Fehérvár elleni meccs a legfontosabb. Felkészülünk arra és vasárnaptól foglalkozunk a Juventusszal.

Dibusz Dénes

Furcsa meccs volt. Az első félidőben domináltuk, a másodikban a bekapott góltól pedig bátor lett a Ferencváros. Szidorcsuk kiállítása megzavart minket és szétesett a játékunk, jött a második gól és akkor nagyon beszorultunk néhány percre. Szidorcsuk kiállítása előtt minden terv szerint ment. Fontos játékosunk és hibázott. Az ellenfél cseréi nem befolyásolták annyira a játékot. A csapat fizikai állapota és koncentrációja rendben volt. Harmadik-negyedik gólt kellett volna rúgni és akkor nem lett volna gond. Statisztikára nincs szükség. A Fradi jó csapat, kielemeztem őket. Rebrov európai, jó játékosokat igazolt. De ezt a meccset meg kellett volna nyernünk.

Mircea Lucescu

Be kellett volna rúgnunk a harmadik, negyedik gólt, és akkor nem tudott volna visszajönni a Ferencváros a mérkőzésbe. Nyilván jó lett volna, ha lettek volna szurkolóink, az segített volna.

Oleksandr Karavajev