Tokmac szerint igazságos eredmény a döntetlen, Dibuszban van hiányérzet.

Fantasztikus érzés, hogy gólt szereztem a Bajnokok Ligájában, de mindenki hozzátette a magáét, mindenki fantasztikusan harcolt, ez igazi, komoly csapatteljesítmény volt. Kicsit változtatnunk kellet, amikor az ellenfél gólt szerzett, ezt a hozzáállást kellett volna az elejétől mutatnunk, de persze így is örülök, hogy tudtunk váltani. Nagyon messziről jöttem, messziről jutottam el idáig, hogy gólt szerezhettem a BL-ben, most kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzam” – mondta Franck Boli, a Fradi második góljának szerzője

Nehéz meccs volt, mert nagyon jól játszott a Dinamo Kijev. Az igazat megvallva meg is lepődtem mennyire jó, technikás játékosaik vannak. A találkozó végén emberelőnyben mindent megtettünk a győzelemért, ilyenkor muszáj előre menni, de sajnos nem sikerült. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy igazságos eredmény született, rendben van a kettő-kettő” – értékelt Tokmac Nguen, aki a BL-selejtezőkben lőtt három gólja után már a Bajnokok Ligája főtábláján is betalált.

Az első félidő nem azt mutatta, hogy ebből ez is kijöhet majd a végén. Gyengén játszottunk, nem volt bennünk a kellő agresszivitás, ami kellett volna. Nem tudtuk megbontani a vendégek védekezését. Szünetben átbeszéltük a dolgokat, a második félidőben tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfélre, voltak lehetőségeink. Ha pár perccel tovább tartott volna a meccs, talán nyerhettünk volna. Van bennem hiányérzet, mert adtunk egy félidő előnyt az ellenfélnek. Nagyon készültünk erre a meccsre, köszönjük a szurkolóknak, mert a végén sikerült belehajszolni minket a döntetlenbe. Bebizonyítottuk, ha bátran játszunk, akkor tudunk gondot okozni és fel tudunk nőni arra a szintre, ahol a Dinamo Kijev is van. A „visszavágóig” lesz még három csoportmeccsünk, nem lenne rossz, ha ott még lenne esélyünk a harmadik helyre, de ne szaladjunk ennyire előre” – értékelt Dibusz Dénes.

Kivonat: Origo