Hosszabbításban húztuk be a hokimeccset.

Férfi jégkorong, Erste Liga, alapszakasz, 7. forduló
MAC HKB 5–6 (hu.) Ferencváros
Harmadok: 3-0, 1-3, 1-2, 0-1
Gólok: Nagy G. (Sági, Tóth A.), Hodgman (Kulmala, Németh), Nagy G. (Sági, Tóth A.), Tóth Ri. (Sarcia, Sági), Kulmala (Németh, Hodgman), Ellerby (Kulmala)

Nagy K. (Földes)
Ellerby, Kärmeniemi – Sági, Tóth A., Nagy G.
Hegyi, Boros – Hodgman, Kulmala, Németh
Bán, Sarcia – Somogyi, Tóth Ri., Hajós
Roczanov, Tóth Gergely – Tóth Renátó, Tóth Gergő, Galántai

Beszámoló: Fradi.hu

Csapatkapitányunk, Nagy Gergő a Nemzeti Sportnak értékelt: “Szerettük volna bizonyítani, hogy az eddigi teljesítményünknél tudunk sokkal jobban játszani, erre kiváló lehetőség volt a listavezető elleni mérkőzés. Kicsit felemás érzéseim vannak, mert szerintem az első harmadban is jól játszottunk, mégis az ellenfél ment el három nullára. Ám a csapat erejét és karakterét mutatja, hogy innen is fel tudott állni. Egy pillanatig sem adtuk fel, nagyon örülök neki, hogy hosszabbításban nyerni tudtunk.

Fodor Szabolcs

Szerencsére el tudtunk indulni a fejlődés útján, remélem ezt más is látja kívülről. Duplaannyit lőttünk kapura, mint a MAC ezen a meccsen, de nagyon szoros volt, komoly hátrányból kellett visszajönnünk. Vannak bíztató jelek és még nem vagyunk 100%-osak, vannak hibák, ezeket próbáljuk javítani. De elindultunk egy úton, amin szépen lassan haladunk. Remélhetőleg a novemberi IIHF szünet után már 100%-os formában tudunk lenni. Elképesztő nagyot küzdöttünk, le a kalappal a srácok előtt, hogy 0-3-as első harmad után bíztunk abban, hogy vissza tudunk jönni és vissza is jöttünk és megnyertük a mérkőzést. A Fradi-szív dobogott a mellkasunkban, óriási melót tettünk bele, nagyon örülünk, hogy így meg tudtuk nyerni a meccset.