Játékosaink várakozásai mellett a tegnapi és mai edzésbe is betekintést nyerhettek.

Igor Haratin

Nem a számok játszanak, hanem az emberek. Természetesen boldog vagyok, hogy betaláltam a BL-ben, de még boldogabb lennék, ha pontot szereznénk. Kulcsfontosságú meccs lesz ez nekünk és a Dinamónak is, meglátjuk, hogyan alakul az összecsapás. Folyamatosan figyelemmel kísérem a csapat meccseit, hiszen ez az anyaklubom, tartom a kapcsolatot a játékosokkal, nézem, hogyan fejlődik a gárda. Rendkívül érdekes meccsre van kilátás holnap.

Lovrencsics Gergő

Bizakodóak vagyunk. A múlt heti, barcelonai csoportmeccs után szombaton jó játékkal győztük le az Újpestet, fontos győzelmet arattunk. Külön motiváló, hogy az első hazai BL-csoportmeccsünk lesz a szerdai. Senki nem érez fáradtságot, mindenki játszani szeretne és a legjobb formáját nyújtani, hogy sikeresek legyünk. Felkészültünk az ellenfélből, videón megnéztük a legfontosabbakat és az edzésen is átvettük azokat a dolgokat támadásban és védekezésben is, melyekre szükségünk lehet szerdán. Persze, tudjuk, hogy mindezt még meg is kell valósítani a pályán, ezért mindenki maximális erőbedobással dolgozott. Nyerni szeretnénk, bár ez nem újdonság, minden mérkőzésen ez a célunk. A legjobb játékunkat kell nyújtani, meglátjuk, mindez mire lesz elég.

Sigér Dávid

Azt szeretnénk a Kijev ellen megmutatni, hogy mennyivel sikerült jobban rendezni a sorokat. Csak nagyon kemény munka árán és egy nagyon jól sikerült mérkőzéssel tudnánk szerintem három pontot szerezni itthon, ami persze a célunk, természetesen így futunk ki a pályára és az is igaz, hogy ennek van nagyobb realitása, mint például a Barcelona vagy a Juventus ellen.

Fradi.hu, M4 Sport, NSO

További fotók: hétfői és keddi edzés.