Az UEFA délben sorsolja a női BL-selejtező első körét, a „kalapok” már elkészültek – addig megnézheted a Diósgyőr elleni győzelem összefoglalóját! A „minitornákat” felváltották az egymeccses párharcok, a főtábláért két selejtezőkörön kell túljutni.

Női labdarúgás, Bajnokok Ligája, selejtező, 1. forduló

Előzetesen kijelölt játéknap: november 3-4.

6-os csoport

Kiemelt csapatok:
Ferencváros
Gintra Universitetas (litván)

Nem kiemelt csapatok:
Racing FC Union Luxembourg (luxemburgi)
Slovan Bratislava (szlovák)

További csoportok: UEFA

További hír, hogy fiatalunk, Nagy Viktória profi szerződést kapott:

Nagyon örülök, hogy a Ferencvárossal megköthettem életem első profi szerződését. Nagy megtiszteltetés, hogy Magyarország legnagyobb klubjánál válhattam felnőtt labdarúgóvá. Reméljük az idei szezon más lesz, mint a tavalyi. Célom, hogy minél többet hozzak ki magamból, jó játékkal és gólokkal szeretném meghálálni a bizalmat az edzőimnek, a csapattársaimnak és nem utolsó sorban szeretném megnyerni a bajnokságot és bizonyítani a Bajnokok Ligájában” – mondta Nagy Viktória.

Nagy Viktória nagyon megérdemelt, hogy profi szerződést kapjon a Ferencvárostól. Viki másfél évet várt arra, hogy a FIFA engedélyezze azt, hogy hivatalosan leigazoljuk. Olyan erényei vannak, amelyek ritkák a magyar labdarúgásban. Nagyon jó az egy-egy elleni játékban, jól edzhető, terhelhető és kemény dolgozik minden edzésen. Nálunk ez tendencia, hogy minden évben megtaláljuk azt a top tehetséget, akik nálunk nőnek fel és itt képezhetjük őket az FTC-Telekomnál. A támadó szekcióban mind a három pozícióban képes jó futballra, de szélsőként jobban tudja érvényesíteni jó cselezőképességét és gyorsaságát” – tette hozzá Dörnyei Balázs vezetőedző.

Fradi.hu