Az első körben azok a megújított szezonbérletesek vásárolhatnak hárommeccses bérletet, akik tavasszal nem éltek a visszatérítés lehetőségével.

Az Üllői úti stadion és a Puskás Aréna lelátóján is négy kategóriába osztották be a helyeket: 1-2-3 és VIP Gold. Hétfő 10 órától október 21-én 10 óráig csak a fentebb említett kategóriába eső szurkolók vásárolhatnak mindhárom BL-csoportmeccsre szóló bérletet.

Az árak:

1. kategória – 72.000 Ft (oldallelátó)
2. kategória – 48.000 Ft (sarokszektorok)
3. kategória – 30.000 Ft (kapu mögötti szektorok)

Megválthatóak személyesen a stadion jegypénztárában (Péntek: 10.00-18.00, Szombat: 9.00-13.00, meccsnapon: kezdésig), valamint az online jegyértékesítő rendszerben.

Október 21-én, 10 órától a sorsolás ELŐTT szezonbérletet váltók ugyanezen árakon juthatnak hozzá a belépőkhöz 24 órán keresztül, utána pedig – már emelt árakon – a szurkolói kártyával rendelkezők vásárolhatnak.

Kétmeccses (tehát csak a Puskás Arénába szóló) bérleteket a szezonbérletesek október 23-án 10 órától, a szurkolói kártyával rendelkezők pedig október 25-én 10 órától válthatnak.

A Groupama Arénába szurkolóink az ott már megszokott módon tudnak belépni (vénaszkenner; szurkolói kártya), a Puskás Arénába a kapott belépőn levő vonalkóddal történik a beléptetés. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jegyvásárlás a Puskás Arénába is kizárólag szurkolói kártyával lehetséges, e nélkül nem tudnak BL bérleteket vásárolni.

A Puskás Arénába a belépéskor a megvásárolt bérlet felmutatása (kinyomtatva vagy mobil eszközön egyaránt lehetséges a bemutatás) mellett szükséges egy fényképes személyazonosító igazolvány (személyi igazolvány vagy jogosítvány vagy útlevél) felmutatása!

Bővebben: Fradi.hu