Dénesnek a labdaszedő nem adta oda a játékszert, emiatt kapott sárga lapot – kapusunk a Barcelona elleni Bajnokok Ligája meccsről is beszélt. Berke Balázs a labdaszedős esetet valószínűleg nem látta pontosan, ezért figyelmeztette kapusunkat, kérdés, hogy utólag korrigál-e az MLSZ?

Dibusz Dénes

Nem volt még ilyen sűrűn két mérkőzésem egymás után, de nem foglalkoztam ezzel. Próbáltam a szerda este után a legjobban regenerálódni, nem volt egyszerű, mert az alvás akkor kimaradt. Örülök neki, hogy így sikerült megoldani ezt a mérkőzést. Nem volt könnyű, tudtuk azt, hogy Kisvárdán mindig nehéz meccseket játszunk, ma is nagyon szervezettek voltak. Látszott, hogy felkészültek belőlünk, de szerencsére sikerült kétgólos győzelmet aratni. Érdekes volt a nap így, mert a csapat fele nem volt itt, most találkoztunk Kisvárdán a többiekkel először, de nagyon örülök, hogy sikerült begyűjteni a három pontot, ez volt ma a legfontosabb.

Nagyon örülünk, hogy Barcelonában játszhatunk, igazából még el sem tudjuk képzelni, hogy milyen lehet ott játszani, de most nem is ez a lényeg. Ők is hús-vér emberek, felkészülünk belőlük, megpróbáljuk meggátolni őket a játék kibontakoztatásában, meglátjuk ez hogy sikerül. Azt gondolom, azért az eddigi nemzetközi mérkőzéseink megmutatták, hogy tudunk komolyan jegyzett csapatok ellen is eredményes futballt mutatni, amivel versenyben vagyunk velük. Nyilván ez most mást szint lesz, ezt mindenki tudja, de én úgy gondolom, teljesen nyugodtan és minden nyomás nélkül mehetünk oda, megmutathatjuk, hogy mi van bennünk és bízunk benne, hogy ez jól fog elsülni.

Kivonat: Origo