Pólósaink Varga Zsolt nélkül is hozták magukat.

Férfi vízilabda, OBI, alapszakasz, 4. forduló
Kaposvári VK 8-17 Ferencváros
Negyedek: 0-4, 3-3, 1-6, 4-4
Gólok: Fountoulis 5, Vigvári 3, Jaksic 2, Jansik 2, Kállay 2, Német 2, Nyíri 1

Beszámoló: Fradi.hu

Mezei Tamás

Ezeknél a mérkőzéseknél az első negyed a legfontosabb. Annak külön örülök, hogy elég sok fiatal játszott. Amiket megbeszéltünk meccs közben, taktikai variációkat, egész jól sikerült megvalósítani. Volt olyan időszak, hogy négy ifi volt benn a vízben, ami külön öröm és a Fradi erejét mutatja, hogy az utánpótlás is nagyon erős. Reméljük, hogy ezekből a srácokból nagyon jó játékosok lesznek. A Kaposvár harapósan játszott, gratulálok nekik!

Nyéki Balázs

Az első negyed meghatározta a mérkőzés kimenetelét, jól kezdtünk, stabil volt a védekezés, türelmesek voltunk elöl, profin játszották a srácok azt, amit megbeszéltünk és alkalmazkodtak ahhoz a helyzethez, hogy nem volt itt velünk Zsolt. Gratulálok a Kaposvárnak, végig jól küzdöttek és egy pillanatra sem adták fel, így egy sokgólos, közönségszórakoztató meccs lett.

Madaras Norbert

Az első negyed meghatározta a mérkőzés végkimenetelét. Stabil volt a védekezésünk, elöl pedig türelmesek voltunk. A srácok profi módon hozták a megbeszélteket Varga Zsolt hiányában is. Közönségszórakoztató mérkőzésen tudtunk nyerni.