Ketten is dupláztak a meccsen.

Harcos ellenféllel találta magát szemben öregfiúk együttesünk, ám a technikai fölény a 21. percben góllá érett, ekkor Szekeres labdájával Jordáki lépett ki a védők közül, majd a kapu közepébe lőtt (1-0). Két perccel később a végig kontrára játszó ellenfél egy gyors akció végén egyenlített (1-1). Nem sokáig örülhettek a vendégek, hiszen egy remek kombinációt követően Fehér Ádám beadása után Palásthy kilőtte a jobb alsó sarkot (2-1). Három minutummal később ismét Palásthy volt eredményes, távoli lövése után pihent meg a labda bal alsó sarokban (3-1).

A szünet után a 46. percben Lisztes remek átadásával Jordáki lépett ki a védők közül majd ballal a bal alsó sarokba lőtte a labdát (4-1). Ezután némileg alábbhagyott a lendület, a Fradi képzettebb játékosai türelmesen járatták a labdát, míg a szigetszentmiklósiak továbbra is a villámgyors ellenakciókra apelláltak. Ennek eredményeképp sikerült kozmetikázniuk az eredményen, ám a sokkal jobb erőkből álló csapatunk végül biztosan szerezte meg a három pontot (4-2). A mérkőzés végig roppant sportszerű keretek között zajlott, melyet jól mutat, hogy a találkozó ideje alatt egyszer sem villant a sárgalap.

Veszélyes és gyors játékosokból álló ellenféllel találkoztunk, ám csapatunk koncentráltan és fegyelmezetten futballozva lassan, de biztosan feltörte az ellenfél védelmét. A szünet után némileg visszaesett a teljesítményünk, de a csapat minden dicséretet megérdemel, hiszen az elmúlt hetekben a mezőny három legerősebb csapatát is legyőzte, s ezúttal a Szigetszentmiklós ellen is magabiztosan gyűjtötte be a három pontot – mondta Bánki József, aki évek óta az FTC öregfiú csapata szervezésében lát el feladatokat.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 8. forduló
Ferencváros 4-2 (3-1) Szigetszentmiklós
Gólok: Jordáki 2, Palásthy 2

Szabó G. (Vékony, 72.) – Ebedli (Ujfalusi, 47.), Balog, Keller (Telek 68.), Fehér – Lazic, Szekeres – Lisztes, Józsi, Jordáki (Lengyel, 58.) – Palásthy (Horváth, 41.)

Fradi.hu