A DEAC és a DAB elleni meccsünket is halasztjuk.

Amint arról korábban beszámoltunk, magyar bajnok, Erste Liga-győztes és Magyar Kupa-címvédő férfi jégkorongcsapatunk rendkívül foghíjas, mindössze 16 fős kerettel volt kénytelen felvenni a versenyt a Corona Brassóval az Erste Liga október 9-ei alapszakasz-mérkőzésén, a csapat hét tagja ugyanis koronavírusra utaló tüneteket észlelt magán, emiatt pedig elővigyázatosságból azonnal házi karanténba kerültek, és elkezdődött a velük kapcsolatos további egészségügyi protokoll.

Mivel az érintett csapattagokhoz azóta többen csatlakoztak, ezért az FTC-Telekom Jégkorong szakosztálya az Erste Liga Elnökség 01/2020. (10.05) határozata alapján hivatalosan is kérvényezte az október 16-i FTC-Telekom – DEAC, valamint az október 18-ai DAB – FTC-Telekom Erste Liga alapszakasz mérkőzések halasztását.

Mivel a szakosztály kérelmét a szükséges orvosi igazolások alátámasztották, a versenybíróság a kérelemnek helyt adott, így elmarad csapatunk pénteki és vasárnapi találkozója.

A szakosztály javaslata a két mérkőzés pótlásának dátumára december 13-a és december 4-e, ám a hivatalos pótidőpontokról később születik döntés.

Fradi.hu